Silkeborgenseren Andreas Knappe får kontrakt i stor NFL-klub

Pladsen på Redskins' practice squad betyder, at Knappe er tættere på officielle NFL-kampe end nogensinde før. Sker det, vil han blive den kun anden dansker til at optræde i ligaen

Andreas Knappe har skrevet kontrakt med Washington Redskins efter en vellykket prøvetræning.

Den danske footballspiller Andreas Knappe fortsætter karrieren i den traditionsrige NFL-klub Washington Redskins.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside og twitter-profil.

Den 26-årige Andreas Knappe har hele mandagen trænet med hovedstadsklubben, som var så imponerde over ham, at de har besluttet, at de vil give ham en kontrakt med klubbens såkaldte practice squad.

Det betyder, at han træner med holdet i løbet af ugen. Han er dog ikke en del af den trup på 53 mand, der kan vælges til at spille kampe.

Hvert NFL-hold må have maksimalt ti spillere på sit practice squad, og spillerne skal betales mindst 7200 dollar om ugen. Det svarer til godt 45.000 danske kroner om ugen.

Kun den anden dansker i ligaen

Pladsen på Redskins' practice squad betyder, at Knappe er tættere på officielle NFL-kampe end nogensinde før. Sker det, vil han blive den kun anden dansker til at optræde i ligaen.

Den anden dansker er den legendariske kicker Morten Andersen, der i år er blevet indlemmet i den prestigefyldte Hall of Fame.

Den 206 centimeter høje Andreas Knappe har tidligere været inde i varmen hos klubber i Den Nordamerikanske Football-liga (NFL). 

I foråret blev han draftet af Atlanta Falcons, men Knappe blev i september fritstillet, da holdet trimmede sin trup fra 90 til 53 mand før sæsonstarten.

Kort efter blev den store dansker inviteret til prøvetræning hos Indianapolis Colts, uden at det blev til en kontrakt.

Washington Redskins er en af de mest værdifulde og traditionsrige klubber i NFL, og klubben har vundet Super Bowl tre gange. Senest i 1991.

I den indeværende sæson har klubben vundet tre kampe og tabt to. 

Se indslag med Andreas Knappe, da han havde kontrakt med den amerikanske NFL-klub Atlanta Falcons tidligere i år. Han blev efterfølgende fritstillet.
Viby Gymnasium

Sogn i Aarhus lukker ned efter høje smittetal

Øl

Hjemme-ølbrygning er blevet en populær hobby under Corona: - Det er fuldstændig eksploderet

Samsøfærgen

Ups! Færge påsejler spritny hurtigfærge

IMG_1327

Skoleleder efter lokal nedlukning: - Det er synd for børnene

Skærmbillede 2021-04-16 kl. 20.20.54

Dyre dråber til dyrene: - Det giver os en kæmpe merudgift

Street food randers

Østjyske street food-markeder åbner ikke

Dagens mest læste