Silkeborg-Voel henter talent i Randers

Laura Christiansen er ny spiller i Silkeborg-Voel KFUM

Foto: TV2OJ / Randers HK / Collage TV2OJ

Håndboldklubben Silkeborg-Voel KFUM oplyser, at den har hentet 18-årige Laura Christiansen i Randers HK.

Dermed bliver der mere konkurrence om pladsen som vestre fløj, som Freja Cohrt stort set havde for sig selv i sidste sæson.

LÆS OGSÅ: DM-guld skal gøre BSV endnu stærkere

På trods af sin unge alder har Laura Christiansen allerede fået debut på det bedste hold i Randers både i ligaen og i europæisk sammenhæng.

Jeg er sikker på, at jeg har fundet det helt rette i Silkeborg-Voel, og jeg glæder mig til at få Jakob Andreasen som træner.

På den anden side af sommerferien er Randers så skiftet ud med Silkeborg, og den unge fløjspiller glæder sig til at komme i aktion i sin nye klub.

LÆS OGSÅ: Odder Håndbold henter to nye forstærkninger

Et godt træningsmiljø
- Jeg ser Silkeborg-Voel som en meget spændende klub, med mad mange unge spillere og et rigtigt godt træningsmiljø, hvor jeg kan fortsætte min udvikling. Jeg er sikker på, at jeg har fundet det helt rette i Silkeborg-Voel, og jeg glæder mig til at få Jakob Andreasen som træner, siger Laura Christiansen ifølge Silkeborg-Voels hjemmeside.

Jakob Andreasen ser frem til samarbejdet med Laura Christiansen.

- Silkeborg-Voel er stadig en udviklingsklub, og det er vigtigt for en klub som os, at vi kan tiltrække talenterne som Laura og kan være med til at rykke spillere som hende det sidste stykke vej. Så det bliver fedt at komme i gang med at arbejde med Laura, siger Silkeborg-Voel-træneren.