Silkeborg-træner vil styrke bredden i transfervinduet

Peter Sørensen fortæller, at man leder efter alternativer i defensiven, hvor Silkeborgs trup er hårdt ramt

Silkeborg-træneren oplyser, at der ikke kommer yderligere offensive forstærkninger til klubben i dette transfervindue. Foto: Henning Bagger

Når Silkeborg IF i næste runde i Alka Superligaen møder AaB på udebane 11. september, kan det være med en forstærket spillertrup.

En række skader har gjort Silkeborg sårbare, hvilket ikke mindst er tilfældet i defensiven.

Det er selvfølgelig først i næste ombæring (ved flere skader, red.), at det bliver alvorligt, men så bliver det til gengæld også rigtig alvorligt.

Peter Sørensen, træner, Silkeborg IF

 

Læs også Randers fortsætter nedturen med nederlag i Helsingør

Intet alternativ til backpladserne

Backen Gustav Dahl er ude for resten af 2017 med en hofteskade, og det betyder, at træner Peter Sørensen ikke har noget alternativ på backpladserne til Mikkel Cramer og Jens Martin Gammelby.

- Det er noget, vi ser på. Vi har selvfølgelig én back (til begge pladser, red.), og flere har vi ikke brug for. Men jeg kan love for, at vi ser på, hvad vi kan gøre ved situationen.

Læs også Langt mellem chancerne: AGF får et enkelt point med fra Aalborg

- Det er selvfølgelig først i næste ombæring (ved flere skader, red.), at det bliver alvorligt, men så bliver det til gengæld også rigtig alvorligt. Så jeg forstår bekymringen, siger Peter Sørensen.

Ingen offensive forstærkninger

Til gengæld oplyser Silkeborg-træneren, at der ikke kommer yderligere offensive forstærkninger til klubben i dette transfervindue.

Således håber han, at Gustaf Nilsson, der er lejet i Brøndby, kan vende tilbage efter den kommende pause, hvor turneringerne ligger stille, fordi der spilles landskampe.

Læs også Silkeborg taber hjemme til oprykker-overraskelse

Gustaf Nilsson har siddet udenfor de seneste to kampe med en skadet akillessene. Silkeborg tabte fredag 0-2 hjemme til Hobro IK i Alka Superligaen. Dermed tabte Silkeborg for første gang i sæsonen på den nye hjemmebane, Jysk Park.