Silkeborg-træner: Var bedre end 4-0 over Helsingør

Silkeborg var bedre i 1-1-kampen i Randers end i sidste uges 4-0-sejr over Helsingør, mener Peter Sørensen.

Silkeborg tog sæsonens første point på udebane via 1-1 på BioNutria Park mod Randers FC. Gæsterne var ellers nede 0-1 ved pausen, men takket være en stærk anden halvleg fik midtjyderne det ene point med sig hjem. 

I sidste runde havde Silkeborg vundet 4-0 hjemme over Helsingør, men ifølge træner Peter Sørensen var fredagens pointdeling udtryk for en bedre præstation fra hans mandskab.

- Jeg tror, jeg er mere tilfreds med vores præstation mod Randers, end jeg var i sidste uge, ikke mindst på grund af betingelserne. Vi spiller ude mod Randers, der er sultne og giftige, og som man skal være oppe på mærkerne for at kunne matche, siger Peter Sørensen.

- De har fysisk stærke målsøgende angriber, der hele tiden ligger på lur, og det skal man kunne håndtere. Men det synes jeg, vi var gode til. Og i perioder kommer vi ud af det pres, og vi fortjente nok mere end et mål i kampen. De har også chancer, men vi har flest. Men det kan godt være, at vi ærgrer os over, at vi ikke fik de tre point, men det gør de nok også i Randers.

Kunne være gået begge veje

Robert Skov, der udlignede for Silkeborg, var på linje med sin træner. Han hæftede sig ved holdets præstation efter pausen.

- I anden halvleg kører vi dem jo nærmest over, i hvert fald indtil vores scoring. Men jeg synes, at 1-1 er et godkendt resultat ude mod Randers. De har nogle chancer, men vi har også, så det kunne være gået begge veje, siger Robert Skov, der stod for Silkeborgs udligning. 

- Selv om Randers har haft en svær start, er det stadig et godt hold. Så det er vigtigt at få point på udebane, for det er stadig et svært sted at spille, lød det fra Silkeborg-profilen.

Med pointdelingen er Silkeborg nummer otte i Alka Superligaen med syv point for sæsonens første seks kampe.

Se TV2 ØSTJYLLANDs interview med træner Peter Sørensen ved at klikke på billedet.

Vaccine

Vaccinationscentre i stress-test: 9200 midtjyder skal vaccineres i dag

piraten djurs sommerland

Disse østjyske kulturinstitutioner må åbne – men gør det ikke

12f65654-7240-4ef8-8000-1f0e5cd02ae7

Her er vores kort på hånden i den danske teststrategi

lystrup spejdergruppe

play Slut med online-møder: Nu glæder de sig til sammenhold og lugten af røg

Lige nu
20200929-160321-l_68mb.jpg

liveblog COVID-19 LIVE: Eksperter kunne godt have regnet på åbning for ældre elever

vaccinekaos

play Lise kan ikke finde en ledig vaccinationstid: - Det er simpelthen at gøre grin med os