Silkeborg tabte på hjemmebane

Østjyderne tabte 0-2 til Brøndby i en kamp, hvor de kun havde æren at spille for

Silkeborg IF, der allerede i sidste uge rykkede definitivt ud af Superligaen, tabte søndag på hjemmebane 0-2 mod Brøndby.

Søndag satte Brøndby sig på spillet fra start, og det gav gevinst midt i første halvleg.

Argentineren Alexander Szymanowski sendte bolden ind foran mål fra venstre, og her dukkede finnen Teemu Pukki op og smaskede bolden op i nettaget.

Pukki har ellers har svært ved at finde vej til målet i dette forår. Det var hans første mål i otte kampe, og inden søndag havde han blot scoret et mål i de seneste 15 ligakampe. Ikke meget for en angriber.

Kort før pausen blev føringen øget, da Andrew Hjulsager afsluttede et velspillet angreb med et fladt skud. Igen stod Alexander Szymanowski for oplægget.

Silkeborg var dog slet ikke uden muligheder i kampen. Den blot 18-årige Robert Skov var ofte igangsætter i hjemmeholdets offensiv, hvilket skabte flere gode chancer.

Se: SIF rykker ud af ligaen

I det ene tilfælde reddede målmand Lukas Hradecky flot, mens han i en anden situation fumlede, så Silkeborg var ved at score.

Efter pausen var der kun halve chancer i begge ender. Brøndby havde de fleste farlige angreb, men Silkeborgs forsvarskæde var mere påpasselig efter pausen og undgik flere scoringer imod sig.

Selv var Silkeborg bedre til at etablere spillet, men de helt åbne muligheder udeblev for hjemmeholdet.