Silkeborg-læger bedst til hofter

Silkeborg Centralsygehus har Danmarks-rekord i at give folk kunstige hofter. Rygtet om de dygtige hoftekirurger har spredt sig.

Silkeborg Centralsygehus har Danmarks-rekord i hofteoperationer. 238 danskere fik sidste år sat kunstige hofter i på det lille sygehus, der meget bevidst har satset på at blive blandt de bedste, når det gælder hofteoperationer.

Det er ikke silkeborgenserne, der har særligt skrøbelige hofter. Omkring 70 procent af de 238 hofte-patienter har benyttet sig af frit sygehusvalg og af dem kommer 40 procent fra den øvrige del af Århus Amt.

Sygehusdirektør Henning Vestergaard glæder sig over de flotte tal og konstaterer, at rygtet om sygehusets kvaliteter tilsyneladende spreder sig som ringe i vandet.

- Vi har gennem flere år satset kraftigt på at være særligt gode til netop hofteoperationer. Vi har fået oparbejdet en så stor rutine og ekspertise, at rigtig mange patienter, der ellers ikke naturligt hører til Silkeborg Centralsygehus, vælger at tage hertil, når de har brug for en kunstig hofte. I forhold til vores størrelse er det faktisk helt vildt, at vi udfører så mange hofteoperationer, som vi gør. Det kan kun lade sig gøre, fordi vores medarbejdere er uhyre effektive og uhyre dygtige, siger sygehusdirektøren.

040321 Vildthegn DIGI Still

Ubudne gæster gnaver i Slotspark

Vaccine dosis.

Professorer tror på behov for at skulle revaccinere mod corona

Mia Vester, kroniker

25-årig kroniker frygter at rykke bagud i vaccinekø: - Det er et hårdt slag

Lone Abildtrup

play Lone er dødssyg og fanget i vaccinationskaos: Tilbudt "forkert" vaccine

AGF bronzemedaljer bronze fans fan tilskuere Ceres Park

Nyt forsøg vil sende 30.000 tilskuere på stadion

Nordby Overdrevsbakker Samsø

Boligsalg eksploderer på Samsø