Silkeborg IF tabte igen

Silkeborg IF blev søndag slået af de forsvarende danske mestre fra AaB

Foto: Silkeborg IF Invest

Søndag eftermiddag tabte Silkeborg IF med 2-1 på hjemmebane til AaB til næstsidste spillerunde af Superligaen.

Silkeborg er for længst sikker på at rykke ud, og fra kampens start kunne det se ud, som om det kneb med koncentrationen i den "ligegyldige" kamp. Nederlaget betyder, at Silkeborg IF nu har været igennem en hel sæson i Superligaen, uden en eneste sejr på hjemmebane.

Silkeborgensernes forsvarsspil var i hvert fald passivt fra første fløjt, og allerede efter tre minutters spil kunne formstærke Anders K. Jacobsen bringe gæsterne foran på Nicklas Helenius' forarbejde.

Det blev startskuddet til en første halvleg med AaB-dominans, og nordjyderne kunne med lidt mere effektivitet have ført større end 1-0 ved halvtid.

Hjemmeholdets træner, Kim Poulsen, markerede sin utilfredshed med tingenes tilstand ved at flå to mand ud i pausen.

Men det var fortsat nordjyderne, der sad på begivenhederne, og med 20 minutter igen fordoblede Rasmus Jönsson føringen, da han afsluttede et flot angreb med 2-0-scoringen.

Da så kampen ud til at være afgjort, men Silkeborg slog tilbage kort efter, da Nicolaj Agger ved bageste stolpe sendte bolden i nettet til reducering.

Flere mål fik publikum ikke, og dermed fastholder AaB femtepladsen i den bedste fodboldrække, mens Silkeborg bliver stående på beskedne 14 point i bunden.