Silkeborg IF køber målmand fri

Lejesvenden Lasse Heinze har med stor succes vogtet Silkeborg-målet i efteråret. Nu køber SIF ham fri i FC Midtjylland.

LassSAS Liga-klubben Silkeborg har benyttet sig af en frikøbsklausul på målmanden Lasse Heinze, som er blevet købt fri af ligakonkurrenten FC Midtjylland.

Heinze, som i sommerpausen blev hentet til Silkeborg på en etårig lejeaftale, er nu tilknyttet til Silkeborg frem til sommeren 2013.

- Lasse har gjort præcis, som vi havde håbet på, da vi hentede ham i sommer. Han har været sikker, rolig og afsmittende på hele truppen med sine flotte indsatser og usandsynligt få fejl. Lasse har en stor aktie i det netop overståede efterår, og vi er meget glade for at fortsætte samarbejdet, siger cheftræner Troels Bech.

Lasse Heinze debuterede i sæsonpremieren for SIF og har i alt nået 18 kampe i sit første halve år i klubben. Med en lang række pragtkampe har han for alvor slået sig fast som en af SAS Ligaens allerbedste målmænd - og han glæder sig over at kunne fortsætte sin udvikling i Silkeborg IF:

- Jeg er rigtig, rigtig glad - både over at skulle fortsætte i SIF, men selvfølgelig også over at have fået afklaret min fremtid. Jeg oplever meget stor glæde ved at spille fodbold i Silkeborg, og jeg har haft karrierens hidtil bedste halvsæson. Det skyldes ikke mindst det rigtig gode hold, som jeg er kommet ind på, og jeg ser store perspektiver i Silkeborg IF. Vi har en teamspirit og et fællesskab, som jeg ikke har oplevet tidligere, og det er fantastisk at fortsat skulle være en del af det hele, siger Lasse Heinze til klubbens hjemmeside.

Silkeborg overvintrer på ligaens fjerdeplads.