Silkeborg fortsætter nedturen

Silkeborg IF ligger fortsat under nedrykningsstregen efter nederlag til FC Midtjylland.

Krisen kradser for alvor i Silkeborg. Efter en uge med masser af skriverier om krise og ballade i spillertruppen hos SAS-Liga-mandskabet, blev ondt til værre, da holdet søndag eftermiddag tabte 0-2 på hjemmebane til FC Midtjylland foran 3.670 tilskuere.

Med nederlaget blusede debatten om træner Viggo Jensens fremtid for alvor ud i lys lue.

- Det er ikke mig, der skal vurdere min situation, sagde en overraskende afklaret Jensen efter kampen.

Forinden havde Viggo Jensen været vidne til en kedelig fodboldkamp, hvor hans spillere aldrig rigtig viste, hvad der stod på spil. Det begyndte meget sløvt, men den søvndyssende affære vågnede dog momentvis op i det 34. minut, da Christian Olsen bragte FCM foran.

Symptomatisk for kampen og for Silkeborgs situation, så faldt scoringen på en personlig fejl. I en tilsyneladende ganske ufarlig situation fik målmand David Preece bolden. I stedet for at cleare den, valgte han at spille den lige ud i fødderne på giftige Christian Olsen, som i første omgang tacklede sig forbi netop Preece, og derfor i anden omgang nemt kunne score.

I begyndelsen af anden halvleg kom der lidt mere fart over feltet. Det øgede tempo kom som en naturlig konsekvens af, at de to hold turde satse noget mere fremad banen, end de gjorde før pausen. Det hårde udlæg dalede dog snart igen, og de fremmødte blev igen lullet ned i sæderne.

De kom dog op at stå igen ti minutter før tid. For på en lang aflevering overspurtede Mikkel Thygesen Silkeborg-forsvaret, afdriblede David Preece og trillede sikkert bolden i nettet til 2-0.