SIF-træning aflyst pga. uvejr

Spillere må opholde sig på hotel i Tyrkiet

Foto: Silkeborg IF

De østjyske fodboldklubber tager i disse uger på træningslejr for at forberede sig på kampstart i henholdsvis Superligaen og NordicBet Ligaen.

AGF og Randers FC opholder sig i øjeblikket i Spanien, og Silkeborg IF har valgt at boltre sig på grønsværen i Tyrkiet.

Sidstnævnte klub er dog kommet ud i lidt problemer. Vejret i Belek i Tyrkiet arter sig ikke som vanen tro. Et uvejr har i dag betydet, at holdet ikke har kunne træne, og spillerne har derfor måtte opholde sig på hotellet, skriver klubben på sin hjemmeside.

Storm, kraftige byger og også risiko for lyn og torden har gjort det for risikabelt for SIF-spillerne at pudse forårsformen af.

Hvis vejret ikke bliver bedre, må spillerne i stedet nøjes med styrketræning i fitnesscentret.

- Vejrudsigten for onsdag ser bedre ud, så det er fortsat planen at SIF spiller mod det japanske mandskab Shonan Bellmare onsdag eftermiddag, skriver klubben.

Også AGF havde i går vanskeligheder i forbindelse med sin træningslejr. Her opstod udfordringen allerede inden holdet ankom til San Pedro del Pinatar i Spanien.

En strejke i Hamburg Lufthavn satte nemlig en kæp i hjulet for transporten til Spanien, og rejsen dertil endte derfor først i morges efter en rejsetid på 36 timer.