SIF-træner: Vi fortjente ikke at tabe

Silkeborg IF tabte lørdag til topholdet fra Lyngby i 1. division.

Lørdag tabte Silkeborg IF på hjemmebane med 2-1 til topholdet i 1. division fra Lyngby. Silkeborg-træner Peter Sørensen er overordnet set tilfreds med præstationen, selvom fejl i defensiven blev dyre.

Silkeborgenserne kom ellers foran med 1-0 efter 22 minutters spil på mål af Martin Thomsen, men efter to mål af den tidligere AGF-spiller Jeppe Kjær kunne gæsterne fra Lyngby rejse hjem med alle tre point.

- Jeg synes, at det var en jævnbyrdig forestilling, men jeg synes ikke, at vi fortjente at tabe. Men sådan er fodbold, siger Peter Sørensen.

Silkeborg-defensiven så i nogle situationer ikke helt vågen ud, og det endte med at koste point.

- Man skal være effektiv på sine chancer, og man skal være vågen og parat, så et par tilfældigheder ikke kommer til at gøre rigtig ondt. Tilfældigheder ved jeg ikke, om det er, men i hvert fald var der et par situationer, hvor vi burde have været mere skarpe og ikke tillade Lyngby at få de muligheder og scoringer, siger Peter Sørensen.

Silkeborg IF tabte hjemme til Lyngby

På trods af nederlaget roser Silkeborg IF-træneren sine spillere.

- Jeg synes, vi spiller en god kamp, og vores præstation er den bedste, jeg har set i nyere tid. Mange spillede godt, og som hold præsterede vi fint. Det er absolut godkendt, men det er klart, at når man spiller mod det hold, som synes at være det bedste i 1. division indtil videre, så er det med at være på tæerne. Ikke kun i 80 procent af tiden, men hele tiden, og det magtede vi ikke, og det må vi tage med os, siger Peter Sørensen.

Silkeborg IF har 21 point efter 15 kampe i 1. division. Det er tre mindre end AC Horsens på den oprykningsgivende tredjeplads. AC Horsens har dog spillet en kamp færre.

Næste opgave for Peter Sørensen og resten af Silkeborg IF-mandskabet er den 9. november, hvor FC Vestsjælland kommer til Silkeborg.

I videoen øverst på siden kan du se hele interviewet med Peter Sørensen.

Corona fremtid covid 19

Danske smittede, indlagte og døde fordoblet på seks uger – men hvordan bliver de næste seks?

Genrebillede, frisør

Frisørsalon skal holde lukket: Nu klipper Rikke - fuldt lovligt - folk i deres hjem

Skærmbillede 2021-01-18 kl. 16.23.42

playHjemmeskoling er ikke kun skidt: Trine kommer tættere på sine børn

COVID 19 LIVE
DemensCentrum Aarhus

liveblogSmittetryk falder på aarhusiansk plejehjem

Retten i Aarhus

Konen tog sin mand på fersk gerning - misbrugte steddatteren

20180728-135225-a_28mb.jpg

Universitet til udvekslingsstuderende: Genovervej om I vil afsted