SIF-træner: Selvfølgelig er der pres på mig

Silkeborg IF-træner Kim Poulsen kan godt mærke presset efter nederlag

Ambitionen hos Silkeborg IF hedder en hurtig tilbagevenden til Superligaen, men de ambitioner kan blive vanskelige at indfri.

I torsdagens kamp mod Vejle blev det til et 2-0-nederlag, og det efterlader Silkeborg på 6. pladsen i rækken - endda med to flere spillede kampe end flere af holdene, der ligger over.

Efter kampen erkendte træner Kim Poulsen, at presset er blevet større.

- Selvfølgelig ligger der et pres på mig, men det gør der også på spillerne og på klubben. Sådan er det, når vi gerne vil tilbage i Superligaen hurtigst muligt. Vi vil have mere, end vi har opnået nu, og det må vi arbejde sammen om at løse, sagde han efter kampen til TV 3 Sport ifølge Silkeborg IF's hjemmeside.

Kampen kunne have sendt Silkeborg IF op i den sjove ende af tabellen, men da det gik lige omvendt er der allerede tidligt et stykke vej til toppen.

- 12 point indtil videre er ikke godt nok, og vi har ikke fået den start, vi havde håbet på. Inden kampen var vi to point fra oprykningsfeltet og tre point fra førstepladsen. Vi tog ikke chancen, så nu må vi arbejde på at lukke hullet. Vi skal arbejde på det på træningsbanen. Det er som om det pres, vi oplever i øjeblikket, tømmer spillerne, og det skal vi have snakket om. Vi skal huske glæden i spilllet. Vi kan mere. Det må vi sætte fokus på. Nu ligger vi, hvor vi gør, og så arbejder vi derfra, sagde Kim Poulsen.

Silkeborg IF har i ni kampe fået tre sejre, tre uafgjorte og tre nederlag.