SIF-træner: En stor forløsning

Jesper Sørensen efter sejr i topopgør

Silkeborg IF har sat kursen direkte mod Superligaen, og fredag aften gik det ud over duksene fra Hobro, som blev vippet af pinden efter en 2-1 sejr til Silkeborg IF.

Dermed henviser Silkeborg-træner Jesper Sørensen og resten af holdet nu Hobro til andenpladsen, mens man selv har sat sig på førstepladsen i NordicBet Ligaen.

De tre point kom i hus efter en sen scoring fra Morten Beck i kampens overtid.

- Var det endt 1-1, havde jeg været nødt til at være tilfreds med det, for vi gør mange ting rigtigt. I 1. halvleg spiller vi rigtig, rigtig godt. En føring på 2-0 havde skabt ro på vores spil, men havde jeg vidst på forhånd, at vi ville vinde, kunne jeg jo ikke bede om en bedre måde at gøre det på. Det blev en stor forløsning til sidst, siger Jesper Sørensen til klubbens hjemmeside.

Og træneren er naturligvis også glad for de tre point.

- Jeg synes, det var fortjent, vi vandt. Jeg håber også, at publikum var tilfreds. Det var en kamp med intensitet, spænding og godt spil. For vores vedkommende er jeg specielt godt tilfreds med vores 1. halvleg. Vores spil sad godt, og jeg havde da gerne set, at vi var kommet foran 2-0, siger Jesper Sørensen.

Silkeborg IF har nu fire point ned til Lyngby på tredjepladsen, mens holdet har 11 point ned til AC Horsens.