SIF slog AGF i træningskamp

AGF var foran 2-0, men tabte alligevel

01:04

1 af 2

AGF og Silkeborg IF mødtes her i eftermiddag i en træningskamp på kunstgræsbanen i Lyseng i det sydlige Aarhus. En kamp, hvor AGF kom foran 2-0, men alligevel formåede at formøble føringen og tabe 2-4.

Silkeborg startede kampen bedst og dominerede de første ti minutter af kampen. Herefter kom AGF bedre med i kampen, og efter et par store brændte chancer lykkedes det først den ranglede georger David Devdariani i 17. minut at bringe 'De hviee' foran.

Tre minutter efter var det den tidligere Brøndby-kant Osama Akharraz, der var på spil og bragte hjemmeholdet foran 2-0.

- Vi skal vænne os til kulden igen. Vi har jo lige været på træningslejr i Portugal, men det er selvfølgelig vigtigt, at vi viser, at vi også kan bestå under de forhold her, siger SIF-træner Viggo Jensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Det kunne de, men om det var på grund af træningslejren, eller fordi AGF råder over to landsholdsspillere, Casper Sloth og Mikkel Kirkeskov, som begge var udtaget til træningskampen mod Makadonien i aftes, der var årsag til Silkeborgs IF's comeback, skal være usagt. I hvert fald kunne Frank Hansen reducere til 2-1 i 32. minut.

Efter pausen opstod en del fejl i AGF-defensiven, og det var ved at straffe de fejl, at silkeborgenserne afgjorde kampen. Efter 54 minutter udlignede Kasper Riisgaard til 2-2, og med godt og vel et kvarter igen gav en stor fejl i AGF-opspillet en fri mulighed til Pourié, som angriberen udnyttede til at gøre det til 2-3.

Et par minutter senere blev det 2-4, da et fladt indlæg fik lov at passere forsvaret til en fri Martin Svensson, der sikkert sendte bolden i mål i det lange hjørne.

Mens Silkeborg netop er kommet hjem fra et træningsophold i Portugal, tager AGF på træningslejr i samme land i morgen.

De to hold stillede op med følgende spillere:

AGF:

Steffen Rasmussen

Frans Dhia Putros (38. Anders Kure)

Petri Pasanen

Arthur Sorin (57. Edafe Egbedi)

Adam Eckersley

Stephan Petersen

Hjalte Nørregaard

Kasper Povlsen

Osama Okharraz (59. Marcus Solberg)

David Devdariani (38. Dominic Oduro)

Davit Skhirtladze (78: Søren Larsen)

Silkeborg IF:

Lasse Heinze

Christopher Poulsen

Simon Jakobsen

Jesper Mikkelsen

Daniel A. Pedersen

Jeppe Illum

Frank Hansen

Kasper Risgård

Christian Holst

Martin Svensson

Marvin Pourié

SIF-bænken:

Josip Solic

Emil La Cour

Adeola Runsewe

Bjarni Vidarsson

Se mere i aftenudsendelsen klokken 19.30.