SIF regner ikke med tilgang

Kent Madsen forventer roligt transfervindue

06:14

1 af 2

Direktør i Silkeborg IF, Kent Madsen, forventer ikke, at klubben skal ud og forstærke truppen i transfervinduet.

Inden vinterpausen valgte Silkeborg IF at fyre Jesper Sørensen og hente Kim Poulsen ind som ny cheftræner. Dermed skal han forsøge at hive klubben op over nedrykningsstregen, hvor holdet har 15 point op til OB på den rigtige side.

Det bliver en vanskelig opgave, og derfor har flere eksperter allerede dømt Silkeborg IF til nedrykning.

Se: SIF sælger talent til Ajax

- Vi tror også, at det er mest sandsynligt, at vi rykker ned, men det er klart, at så længe vi har en chance for at blive i Superligaen, så skal vi kæmpe med alt, hvad vi har. Så vi går selvfølgelig efter at få så mange point som muligt, og så må vi se, hvad det rækker til. Men rent økonomisk budgetterer vi med en nedrykning, så vi budgetterer med worst case, siger Kent Madsen.

Mandag har Silkeborg IF offentliggjort, at klubben har solgt 17-årige Kasper Dolberg til Ajax Amsterdam i Holland. En handel, der har fået klubben til at opjustere forventningerne til årets økonomiske resultat fra et underskud på fire til seks millioner kroner til nu at lyde på minus tre til fire millioner kroner.

Kent Madsen regner ikke med, at Silkeborg IF skal ud at hente nye spillere frem mod forårssæsonen i Superligaen.

Se: SIF skal kigge fremad

- Nej, som sådan ikke. Vi regner ikke med den store aktivitet i det her transfervindue, men jeg har været med i mange år, og den erfaring det giver gør, at man skal være varsom med at udtale sig alt for bombastisk. Januar måned er lang, og man kan ikke vide, hvad der sker, men som udgangspunkt forventer jeg ikke, at der kommer nye spillere til, siger Kent Madsen.

Silkeborg IF tager hul på forårssæsonen på hjemmebane mod Esbjerg fB den 21. februar.

I videoen øverst på siden kan du se hele interviewet med Kent Madsen samt et interview med Jesper Stüker, der er sportschef i klubben.