SIF henter Marcus Solberg

Den 20-årige angriber Marcus Solberg skifter fra AGF til Silkeborg IF

AGF mod FC Midjylland U17 og U19 Foto: Richard Skovby/DK Sportsfoto

Silkerborg IF har skrevet en kontrakt for to år med den 20-årige angriber Marcus Solberg, der skifter fra AGF.

Så sent som i fredags var det Andreas Albers, der kom på kontrakt i SIF efter godt fire år i Vejle Boldklub.

Marcus Solberg har valgt at udskifte AGF med Silkeborg IF på grund af muligheden for at udvikle sig som fodboldspiller, skriver SIF i en pressemeddelelse.

- Jeg har søgt en klub, hvor jeg kan udvikle mig videre og forhåbentlig få en masse spilletid. Jeg ser bedre muligheder for det i SIF end i AGF lige nu. Det er mit mål, i løbet af de to år kontrakten løber, dels at spille en masse kampe for SIF, score mange mål og hjælpe med til, at klubben rykker op i Superligaen, siger Marcus Solberg i meddelelsen.

Se: SIF: Randers FC bedre end os

Marcus Solberg har spillet i alt 27 ungdomslandskampe for Danmark fra U16 til U19, og han har 12 Superligakampe for AGF på cv'et.

- Vi henter en talentfuld angriber med en god fysik. Det er samtidig en spiller, vi har tålmodighed med, og jeg ser ham ikke umiddelbart som førstevalg til pladserne i angrebet, siger sportschef Jesper Stüker.

- Men jeg kan også godt lide, når en ung spiller kigger mig i øjnene og siger: Det gør jeg. Og det gjorde Marcus Solberg, da vi talte forventninger og ambitioner, fortsætter han.