SIF havde de fleste chancer

Vi burde have vundet, siger Christian Holst 

Der var mange ting at glæde sig over for Silkeborgs fans , men kun et mål

Det var Silkeborg, der havde de fleste chancer i mandagens superligakamp, men ligesom AGF puttede hjemmeholdet kun en
enkelt bold i kassen.

Det uafgjorte resultat er Silkeborgs Christian Holst ikke helt tilfreds med.

- Jeg står med en ambivalent følelse, for vi spiller en rigtig god kamp. Vi skaber chancer og burde havde vundet, siger Christian Holst.

Færingen spillede en god kamp og blev kåret til kampens spiller, men han kunne dog også have afgjort kampen på en række store chancer. Blandt andet da han få minutter før slutfløjt sparkede en ripost på overliggeren i en situation, hvor der ellers var åbent mål.
 
- Det er selvfølgelig vildt irriterende. Jeg har ramt stolpen tre gange i denne sæson, og så kan man sige, det er uheld, men jeg vil hellere kalde det manglende skarphed. Det må jeg træne og få gjort noget ved, og så kommer marginalerne også, siger Christian Holst.
 
Det ene point placerer Silkeborg som nummer ni, men Holst sporer fremgang i jydernes spil.

- I de første par kampe fik vi point, selvom vi spillede dårligt, og nu er vi begyndt at spille godt, men har så ikke fået så mange point.
 
- Jeg synes dog, vi er inde i en opadgående kurve. Vi bliver sikrere i pasningerne og har fået banket sommerrusten af, siger Christian Holst.
 
Silkeborg åbnede sæsonen med en udebanesejr hos FC Midtjylland. Efterfølgende er det blot blevet til to point i fire kampe.