SIF forlænger med to

Scheel og Illum binder sig til klubben

Foto: Silkeborg IF

Silkeborg IF har forlænget samarbejdet med Emil Scheel og Jeppe Illum.

Det betyder, at klubben nu har papir på Emil Scheel frem til sommeren 2017, mens Jeppe Illums kontrakt løber til sommeren 2018.

- Det er vigtigt, at vi bevarer en stamme af yngre talentfulde spillere, der kender klubben og kulturen og samtidig har potentiale og sult til at udvikle sig yderligere. Jeg hylder kontinuitet, og derfor er jeg også glad for at der er tale om forholdsvis lange aftaler, siger Peder Knudsen, der er sportschef i Silkeborg IF, i en pressemeddelelse.

Og selvom Silkeborg IF lige nu ligger på sidstepladsen i Superligaen og stadig er uden sejr i denne sæson, var valget let for Emil Scheel, der kom til klubben fra AGF i sommeren 2013.

- I SIF er jeg en del af noget godt og har været det gennem en længere periode. Når jeg ser på mit ophold i SIF, så har det været succesfuldt, og den succes vil jeg gerne forlænge. Jeg ved godt, at den første del af sæsonen i Superligaen ikke er faldet ud, som vi kunne have ønsket, men selv om det ser sort ud, tror jeg på, at vi vender bøtten. Vores Superliga-eventyr skal ikke stoppe her, siger Emil Scheel.

Og Jeppe Illum mener, at det sender et signal, når de to forlænger i en tid, hvor holdet er i resultatmæssig modgang i Superligaen.

- Jeg synes, at vi har gang i et spændende projekt, som jeg gerne fortsat vil dedikere mig til og være en del af. Det er også et vigtigt signal på et tidspunkt, hvor det sportsligt ser svært ud. Jeg er ikke typen, der stikker halen mellem benene, og jeg tror på, at vi sammen kan få vendt skuden, siger Jeppe Illum.

Silkeborg IF møder i dag, fredag, Superligaens tophold fra FC Midtjylland. Den kamp spilles på Mascot Park i Silkeborg klokken 18.30.