SIF er igen på spillerindkøb

Klubben skriver kontrakt med Hobro-spilleren Martin Thomsen

Foto: Silkeborg IF

Fodboldklubben Silkeborg IF er allerede så småt ved at forberede sig på en sæson i 1. division.

Nedrykningen fra Superligaen er en realitet, men derfor er det stadig nødvendigt med nye spillere i truppen.

Se også: SIF henter Marcus Solberg

I dag offentliggør Silkeborg IF købet af den 32-årige midtbanespiller Martin Thomsen, som skifter fra Hobro IK. Han kommer til klubben på en toårig kontrakt, og glæder sig nu til at komme i gang, fortæller han i en pressemeddelelse:

- Det er et spændende projekt, SIF har i gang, og det glæder jeg mig til at blive en del af. Vision2018 og klubbens ambitioner om at rykke op i Superligaen igen med det samme tiltaler mig. Klubbens fuldtids-koncept spiller ligeledes en stor rolle. At jeg kan koncentrere mig udelukkende om fodbolden glæder jeg mig til.

Martin Thomsen fik debut i en Superligakamp i 2001 for Viborg FF og har årene op til skiftet til Hobro IK boltret sig i Skive. Her har han spillet størstedelen af sin karriere i årene fra 2003 til 2013.

Hos Silkeborg IF er man ligeledes glade for købet for Martin Thomsen:

- Jeg vil kalde det en ambitiøs signing. Han har spillet alle kampe rub og stub for Hobro, og det er en spiller, der med sin erfaring og spillemæssige kvaliteter er tiltænkt en rolle på vores hold fra første færd. Han bliver en vigtig spiller for Silkeborg IF, siger sportschef Jesper Stüker.

Martin Thomsen er ikke den første oprustning, Silkeborg IF gør sig. I tirsdag skrev klubben kontrakt med den unge AGF-angriber Marcus Solberg.