SIF-direktør tror på truppen

Den skæve start slår ikke Kent Madsen ud

Der har ikke været meget at juble over i weekenden, hvis er SIF-fan. Skuffelsen skyldes ikke så meget nederlaget, men mere at SIF'erne allerede efter 35 minutter var bagud med hele 5-0.

Det understregede endnu en gang, at SIF er kommet rigtig skævt i gang efter sommerpausen, hvor det er blevet til tre point i fem kampe.

- Vi er selvfølgelig ikke tilfredse. Det er ikke så meget at have tre point efter fem kampe, for det har vi prøvet før, og vi har også prøvet at tabe før i Nordsjælland. Men vores første halvleg, hvor vi var bagud 5-0, gør rigtig ondt på os. Det var uacceptabelt, siger Kent Madsen til Midtjyllands Avis.

Keld Bordinggaard har langt fra fået nogen god start i sit nye job som SIF-træner, og mange kritikere har krævet udskiftninger og nye indkøb af spillere.

- Når man ikke får resultaterne, så kommer der en eller anden form for pres. Og ligesom der er masser af rygklappere, når det går godt, så er der også hurtigt kritikere, når det ikke går så godt. Og det er klart, at den her sæsonstart sammen med, at vi har fået ny træner, er med til at åbne døren for al mulig diskussion. Sådan er det, siger Kent Madsen til Midtjyllands Avis.

Han understreger samtidig, at SIF-ledelsen ikke har tænkt sig at bruge flere penge på nye spillere. Til denne sæson er blandt andre Adeola Runsewe og Bjarni Vidarsson kommet til, og dermed er der ikke penge til flere.