SIF åbner foråret mod FC Fredericia

I morgen, torsdag, tager Silkeborg IF hul på sidste halvsæson, der gerne skulle kulminere med oprykning til sommer

Vinterpausen er uendelig lang for fodboldfans, og sådan har de det med garanti også i Silkeborg IF, hvor spillere, trænere, ledere og ikke mindst de røde fans tripper for at sparke foråret i gang.

Der er dog lys forude, for i morgen, torsdag, klokken 18.00 gæster FC Fredericia Mascot Park i Silkeborg, og Peter Sørensens tropper kan med en sejr overhale AC Horsens på tredjepladsen og dermed indtage en af de tre oprykningspladser.

Silkeborg IF's trup til opgøret er blevet offentliggjort, og cheftræner Peter Sørensen har udtaget 19 spillere, hvoraf en skal sies fra kort før kampen.

- Nu har vi trænet i lang tid, så vi er klar og glæder os til at spille om point. Det kan godt være, der vil komme nogle småfejl i starten fordi, vi lige skal vænne os til at spille på græs, men det er formentlig det samme for Fredericia. Det er meget tæt i truppen, og der er gode alternativer på alle pladser, så derfor forbliver jeg også tavs om startopstillingen. Der må I vente og se. Men det er meget tæt, og jeg er glad for at Emil (Scheel, red.) er frisk igen. Det betyder, at vi har kunnet vælge fra stort set alle hylder, fortæller Peter Sørensen til klubbens hjemmeside.

Silkeborg IF slog Lyngby i sidste test

Ulrik Flo, Nicklas Røjkjær, Davit Skhirtladze samt målmand Thomas Nielsen kan alle få deres officielle debut i den røde trøje, men hjemmepublikummet må til gengæld kigge langt efter langtidsskadede Christian Sørensen, målmand Nicolaj Flø, der stadig er plaget af en håndskade, samt Marcus Solberg.

For at få størst mulig opbakning har Silkeborg IF valgt at invitere alle fra 0-16 år gratis ind på MascotPark, og det vil blot koste 50 kroner for voksne at overvære forårspremieren.

Følgende SIF-trup er udtaget til morgendagens kamp:

Thomas Nørgaard
Simon Jakobsen
Jens Martin Gammelby
Nicolaj Agger
Martin Thomsen
Andreas Albers
Emil Scheel
Ulrik Flo
Mikkel Vendelbo
Dennis Flinta
Gustav Dahl
Sammy Skytte
Frank Hansen
Nicklas Røjkjær
Davit Skhirtladze
Nicolaj Ritter
Thorbjørn Holst Rasmussen
Robert Skov
Thomas Nielsen