Scheel: Vores plan blev ødelagt

En tidlig Hobro-scoring gjorde det svært for Silkeborg IF, mener Emil Scheel

02:10

1 af 2

Søndag tabte Silkeborg IF med 1-0 hjemme på Mascot Park til Hobro, og dermed fik silkeborgenserne ikke sæsonens anden sejr i Superligaen.

Den første sejr blev hentet i sidste weekend mod Randers FC, men ifølge Emil Scheel fik Silkeborg ødelagt deres plan for kampen, da Mikkel Thygesen efter 38 sekunder sendte gæsterne i front.

Se: - Blev på Hobros præmisser

- Først og fremmest scorer de i løbet af det første minut, og det ødelægger vores plan for kampen fuldstændig. Vi havde tænkt, at vi skulle op og lægge et tungt pres på dem de første fem minutter, men det smadrede de fuldstændigt, og det giver en anden indgangsvinkel til kampen, siger Emil Scheel.

Silkeborg IF er placeret på sidstepladsen i Superligaen med syv point efter 20 runder, og udsigten til at spille i Superligaen i næste sæson er derfor dyster.

Se: Silkeborg IF tabte til Hobro

- På den korte bane ser det selvfølgelig meget sort ud. Vi har rigtig langt op, og resultaterne svinger desværre ikke så meget, som de gerne måtte. Men klubben har meldt et setup ud, hvor ambitionen selvfølgelig er at spille i Superligaen, så det håber jeg, at de kan støtte os i det, siger Emil Scheel, der er topscorer for silkeborgenserne i denne sæson med fem mål.

Næste opgave for Emil Scheel og co. er på lørdag, hvor holdet skal til Haderslev for at møde Sønderjyske. Den kamp spilles klokken 17.00.

Du kan se hele interviewet med Emil Scheel i videoen øverst på siden.