Scheel før første AGF-møde: Ved hvor vi kan gøre ondt på dem

Silkeborg IF's Emil Scheel ser frem mod pokalmødet mod hans tidligere klub AGF

Det er alligevel ved at være et stykke tid siden, at Emil Scheel har spillet for AGF, men han har faktisk aldrig mødt sin tidligere arbejdsgiver i kamp for sin nuværende - Silkeborg IF.

Det kommer han til tirsdag, hvor der er kampstart 20.15 i Silkeborg.

- Vi har jo gået lidt glip af hinanden med vores op- og nedrykninger. Men jeg har set frem til kampen, selv om der ikke er så mange spillere tilbage, som jeg kender, siger Emil Scheel til tv2oj.dk og nævner Steffen Rasmussen, Jesper Lange og Jens Jønsson som folk, han ser frem til at stå overfor.

Og så kan han jo passende give sin træner Kim Poulsen et par gode råd med på vejen inden kampen i DBU Pokalen.

- Jeg har givet nogle ting videre, men dem kommer jeg ikke til at røbe for dig nu, så det må du se, når vi spiller, for jeg har da nogle ideer om, hvor vi kan gøre ondt på dem, og det har vores træner også, men de ideer holder vi for os selv indtil videre, siger Emil Scheel.

Ligesom AGF har Silkeborg IF i øjeblikket visse problemer med at få spillet til at hænge sammen, og det går naturligt ud over selvtilliden.

- Der er en sammenhæng mellem selvtillid og hvordan spillet flyder, og vi kæmper lidt med begge dele i øjeblikket, men jeg er sikker på, at vi går bedre tider i møde, siger Emil Scheel.

Han peger også på AGF-kampen som en mulighed for at spille lidt mere frit - og så ser han egentlig ikke AGF som specielt store favoritter.

- Jeg synes som sådan ikke, at der er så stor forskel på styrkeforholdet. Der er måske ikke de samme forventninger til, at vi skal være spilstyrende, og derfor er det en god mulighed for at lægge på vores spil og spille lidt mere frit, siger Emil Scheel, der også ser frem til en kamp, hvor man får lov at gå til den.

- Nu er jeg godt nok københavner, men jeg har spillet på Silkeborg Stadion for AGF, og jeg kender atmosfæren i de kampe. Vi får lov at spille lidt med musklerne, og vi skal give os 120 procent, siger han.

Sne Molsbjerge

Snevejr rammer dele af Danmark onsdag - her kan der falde mest

lashes

play Kirsten blev fuppet af Copenhagen Lashes: - Det er noget svineri

20210105-152010-L-1920x1280we

Den britiske coronavariant er i vækst, siger Heunicke

Oustruplund ved Kjellerup

playUnik historisk ejendom til salg til spotpris - få en højskole med

Skærmbillede 2021-01-26 kl. 10.04.08

playV-ordførers kritiserede Dubai-tur var også ferie

20201214-114918-L-1920x1280we

playDansk forskning: Lyntest er bedre end først antaget