Så dyr er Rasmus Lauge

Tysk topklub har haft den store pung fremme

Rasmus Lauge skifter Silkeborg ud med Kiel. På billedet jubler han efter en scoring for det danske landshold under VM for to år siden.

I dag blev det officielt, at de tyske Champions League-mestre fra Kiel har købt den 21-årige Bjerringbro-Silkeborg-spiller Rasmus Lauge.

THW Kiel har hevet den store pung op af lommen for at købe Rasmus Lauge fri af sin kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg - en kontrakt, der gik indtil sommeren 2014.

Det har ifølge dagbladet BTs oplysninger kostet tyskerne knap 1,5 mio. kr. at få Rasmus Lauge allerede til næste sæson, og det gør Lauge til en af de dyreste spillere, der er købt i den danske håndboldliga.

- Er helt enormt stort

Skiftet har længe været en offentlig hemmelighed, men Rasmus Lauge er glad for, at han ikke længere behøver skjule, hvad fremtiden indebærer.

- Det er jo det ultimative at komme ned og spille i en af de største klubber i Tyskland, både på grund af selve håndboldkulturen dernede, og også fordi det er nogle af de bedste hold, der spiller i Bundesligaen, siger Lauge og tilføjer:

- At det lige er THW Kiel, som egentlig er favoritklubben lige nu, der henvender sig, synes jeg egentlig bare er helt enormt stort. Det ser jeg bare helt vildt frem til, lyder det fra landsholdsspilleren.