Rørvig: Valget kommer onsdag

Venstres Mads Rørvig føler sig overbevist om, at der udskrives valg onsdag

01:29

1 af 2

Det har de seneste dage summet med valgrygter på Christiansborg, og Mads Rørvig (V), der er folketingspolitiker og valgt i Silkeborg, er overbevist om, at statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) trykker på knappen onsdag formiddag og udskriver valg.

- Jeg kommer lige inde fra Christiansborg, og jeg føler mig fuldstændig overbevist om, at valget bliver udskrevet i morgen formiddag (onsdag, red), siger Mads Rørvig og tilføjer.

- Jeg er faktisk villig til at stille en kage på højkant til redaktionen på TV 2 | ØSTJYLLAND, hvis ikke det kommer i morgen.

Når valget på et eller andet tidspunkt bliver udskrevet, skynder Mads Rørvig sig til Silkeborg for at føre valgkamp der.

- Jeg er formand for Folketingets Skatteudvalg, og vi har møde onsdag formiddag. Hvis det bliver afbrudt, så skal jeg hurtigst muligt til Silkeborg for at tilbringe tre uger der. Jeg glæder mig faktisk til at komme i valgkampstøjet, siger han.

I videoen øverst på siden, kan du se interviewet med Mads Rørvig, da han tirsdag aften var med i Nyhederne på TV 2 | ØSTJYLLAND.