Romantisk weekend endte i pinlig lufthavnsbrøler

Standset i lufthavn med sexlegetøj i håndbagagen

Mathilde Mackowski tilbragte lidt længere tid i lufthavnen end planlagt.

TV 2 | ØSTJYLLANDS uofficielle sexekspert, Mathilde Mackowski, som ejer den erotiske internethandel Sinful.dk, blev søndag stoppet i lufthavnen efter en romantisk weekend med kæresten i Paris.

- Jeg kunne godt se den, da de begyndte at skanne min håndbagage.

Mathilde Mackowski havde taget lidt sexlegetøj med i sin taske. Det var kun en kort, romantisk tur til Paris med kæresten, derfor havde de kun håndbagage med.

- Jeg kunne se, at de begyndte at snakke om min taske, som om der var en bombe i den eller sådan noget. De ville selvfølgelig se, hvad der var i min taske.

Derefter forklarede hun, at det var en såkaldt "buttplug" - altså et sexlegetøj, som var lavet i metal. Men sikkerhedsvagten tog ikke Mathildes ord for gode varer. 'I need to see it', sagde han til hende.

- Da vi så fik fundet den frem, kunne de godt se, hvad det var, og han smilte lidt sødt til mig. Jeg er sikker på, de har fået godt grin bagefter, siger Mathilde Mackowski til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Sjovt, men pinligt.

Selvom hun betragter sig selv som en bramfri kvinde, så var episoden for meget af det gode. Rejsen var jo en privat tur - ikke i firmaets øjemed.

- Det er ret specielt, når det er ens eget privatliv. Det var jo Mathilde i egen person - ikke Mathilde, der sælger sexlegetøj. Det er jo et område, der stadig er ret tabubelagt. Det var da ret sjovt, men også lidt pinligt, siger hun til TV 2 | ØSTJYLLAND.

På sin Facebook-side skriver hun, at hun vil råde sine kunder til at komme deres sexlegetøj i den store bagage, hvis det er lavet af metal. Aldrig i håndbagagen.