Rekordår for Hede Rytmer i Silkeborg: Vi er nået max

Rekordmange har købt billet til dette års udgave af festivalen Hede Rytmer i Indelukket i Silkeborg

01:54

VIDEO: Oliver Zähringer er en glad mand i disse dage. Han er direktør for Hede Rytmer, der er særdeles velbesøgt i Silkeborg.

Igen i år er der festivalstemning i parken Indelukket i Silkeborg, hvor Hede Rytmer fra torsdag og to dage frem præsenterer en lang række af de største danske navne. Og arrangøren har mere end det gode vejr at glæde sig over.

Vi er nået max for rammerne her i Indelukket. Der er ikke plads til flere end 6000.

Oliver Zähringer, direktør

- Vi slår ny rekord med 6000 gæster i løbet af de tre dage. Vi kan ikke være mere tilfreds. Der er ikke meget ikke at være glad over, siger direktør for Hede Rytmer, Oliver Zähringer, til TV2 ØSTJYLLAND.

- Vi er nået max for rammerne her i Indelukket. Der er ikke plads til flere end 6000, fortsætter han.

Læs også Randers mistede Grøn Koncert: Nu får man ny musikfestival

Direktøren har selv et godt bud på, hvad der har gjort festivalen så populær i Søhøjlandet.

Kun gået fremad

- Vi overtog styringen for seks år siden, og har haft fokus på gode rammer og omgivelser. Når der er gode forhold, kommer folk igen og bruger mange penge, forklarer Oliver Zähringer.

Derfor er det ifølge ham kun gået en vej for festivalen – fremad. Og i år udvider man så konceptet med festivaler også i Randers og Esbjerg.

Det er spændende at komme til et nyt sted som Randers, hvor vi har solgt godt i forslag. Bedre end man plejer at gøre i byen.

Oliver Zähringer, direktør

- Det er spændende at komme til et nyt sted som Randers, hvor vi har solgt godt i forslag. Bedre end man plejer at gøre i byen. Vi har samtidig fået tilladelse til at vise VM-kampen Danmark mod Peru lørdag den 16. juni. Så det gør bare festen større, siger han.

Blandt de store navne på festivalen er Thomas Helmig, Aqua, Carpark North og Magtens Korridorer.

I Randers foregår Hede Rytmer den 15. og 16. juni, imens man kommer til Esbjerg den 7. og 8. september.