Priskrig raser i Silkeborg

En af byens populære barer drejer nøglen rundt

Var det noget med fri fadøl i tre timer til 50 kroner, eller hvad med fri mokai (cider drik, red.) i tre timer til en halvtredser?

Sådan lyder blot nogle at tilbuddene i Silkeborgs natteliv. Den hårde priskrig har nu krævet sit første offer, nemlig Gehör Bar i Nygade, der i lørdags havde åbent for sidste gang.

- Jeg er rigtig trist over det, at det har været nødvendigt, men samtidig er jeg også lettet, siger indehaver Johan Grandjean til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han fortæller, at Gehör Bar kun lige kunne løbe rundt, og at det har været hårdt psykisk at kæmpe for noget der kun lige kunne holde skruen i vandet.

Efter at have kastet håndklædet i ringen kritiserer han byens andre diskoteker for at holde priserne på et urealistisk lavt niveau.

- Der ligger rigtig mange diskoteker på den samme gade, og de kæmper om de samme unge mennesker. Ved at lokke de unge med de lave priser går det udover alle, men ingen tør blive enige om at indføre nogle rimelige priser, siger Johan Grandjean til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Johan Grandjean har endnu ikke besluttet, hvad han skal lave i fremtiden, men han garanterer dog, det ikke bliver noget med bardrift.