Politiet leder efter tre personer efter dødsulykke

En 68-årig kvindes liv liv stod ikke til at redde, efter hun i aftes blev påkørt på Viborgvej i Silkeborg. Flugtbilisten og to passagerer er stadig på fri fod

Flugtbilen, en grøn Peugeot 308, der dræbte en 68-årig kvinde i Silkeborg, blev fredag aften fundet på H.C. Andersensvej. Foto: Peter Erfurt, 24-7news Foto: Peter Erfurt - 24-7news

En 68-årig kvinde er blevet dræbt af en flugtbilist i Silkeborg fredag aften. Det oplyser Midt og Vestjyllands Politi.

Læs også Voldsomt trafikuheld i Silkeborg: Kvinde alvorligt til skade

Gerningsmanden er fortsat på fri fod. Politiet efterlyser vidner, der kan hjælpe med informationer, som kan lede frem til flugtbilisten, der kørte i en grøn Peugeot 308.

Kvinden, der var ved at krydse kørebanen ud for Viborgvej 23,  blev ramt af personbilen, der kom kørende med høj fart. Efter uheldet fortsatte bilen uden at standse, ad Viborgvej i sydlig retning, hvor den svingede til højre ad Nørrevænget i Silkeborg og forsvandt.

Vi har en god formodning om to forskellige personer, der har været i bilen, og vi regner med at finde frem til den tredje også.

Jan Nørrum, vagtchef 

Flugtbilen er nu fundet, og politiet har en formodning om, hvem de leder efter.

- Vidner har fortalt, at de så tre personer forlade bilen, og vi har desuden fundet beviser i bilen, så vi har en god formodning om to forskellige personer, der har været i bilen, og vi regner med at finde frem til den tredje også, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Jan Nørrum til TV2 ØSTJYLLAND.

01:53

VIDEO: Politiet har en klar formodning om, hvem personerne i flugtbilen er og opfordrer dem til at melde sig selv på politistationen. Hør mere om det her.

Luk video

Kvinden kom meget alvorligt til skade ved det voldsomme færdselsuheld, der fandt sted klokken 21.14, hvor kvinden ville krydse kørebanen ud for Viborgvej 23 i Silkeborg. Her blev hun ramt ved høj fart af den grønne Peugeot 308. Hendes liv stod ikke til at redde.

Læs også Politiet efter trafikdrab: - I kan lige så godt melde jer selv

- Det er en fodgænger, der er blevet påkørt af en bil, fortalte vagtchef Jens Claumarch til TV2 ØSTJYLLAND klokken 22 fredag aften. 

Politiet vil meget gerne høre fra vidner til trafikulykken, der fandt sted på Viborgvej i Silkeborg.

Flugtbilen blev fundet på H.C. Andersens Vej i Silkeborg.

Midt- og Vestjyllands Politi er også stærkt interesseret i at høre fra vidner, der har set nogen, der ikke plejer at være der, ved H.C. Andersens Vej fredag aften. 

Herunder kan du se billeder fra ulykkestedet, hvor politiet efterfølgende var til stede. Videoen er optaget af Local Eyes. Du kan se flere videoer her.

01:06 Luk video