Politiet leder efter savnet 45-årig mand - har fundet hans bil

En 45-årig mand fra Silkeborg mødte ikke på job mandag morgen. Det har fået Midt- og Vestjyllands Politi til at spørge offentligheden om hjælp til at finde ham.

Seneste spor efter den forsvundne mand fra Silkeborg er fundet af hans bil nær Ry. Foto: Google Maps

Opdateret den 28. august: Nu er han fundet

Den 45-årige mand kontaktede selv sin kone torsdag eftermiddag, og han er nu kommet hjem i god behold. Manden har opholdt sig i et stort skovområde i Ry siden mandag. Denne artikel er efterfølgende blevet rettet til. Af hensyn til manden og pårørende er hans navn og billede blevet fjernet.

45-årig mand var forsvundet i tre døgn: Nu er han hjemme igen

En 45-årig mand fra Silkeborg mødte ikke op på job mandag morgen. Det undrede hans arbejdsgiver og senere hans familie, der tog fat i politiet:

- Han er ikke mødt på job her til morgen. Normalt er han en meget punktlig mand. Derfor er både arbejdsgivere og familie bekymret, sagde Ole Vanghøj, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND mandag.

Seneste nyt i sagen tirsdag er, at politiet har fundet hans bil på Rodelundvej vest for Ry. I et område med skov og flere søer. 

00:40

VIDEO: Eftersøgningen er stadig i gang i området omkring Ry.

Luk video

Leder i skoven

- Her leder vi tirsdag morgen efter ham og er interesseret i hjælp fra lokalbefolkningen. Men der er lidt langt mellem husene på den vej, dog må folk gerne holde øje, siger vagtchef Henrik Nielsen til TV2 ØSTJYLLAND. 

- Der er en del skov i området, som vi eftersøger, fortsætter han. 

Når det bliver lyst, fortsætter eftersøgningen med en helikopter. Det sker i et samarbejde mellem Midt- og Vestjyllands Politi og Sydøstjyllands Politi.

- Vi har forsøgt at finde ham gennem søgning på mobiltelefon – men uden held. Derfor må man meget gerne ringe på 114, hvis man træffer Morten, sagde Ole Vanghøj fra Midt- og Vestjyllands Politi mandag.