Politiet efterlyser blotter, der masturberede foran kvinde på banegård

Politiet i Silkeborg håber på hjælp til at finde en mand, som har blottet sig på banegården i Silkeborg

Midt- og Vestjyllands Politi vil meget gerne snakke med manden på billedet her, da han er mistænkt for at have blottet sig på banegården i Silkeborg. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi / Google Street View

Lokalpolitiet i Silkeborg beder nu offentligheden om hjælp til at finde en mand, som er mistænkt for blufærdighedskrænkelse på banegården i Silkeborg på Drewsensvej.

Onsdag den 14. februar klokken cirka 14.55 satte en mand sig på en bænk helt tæt op ad en 21-årig kvinde, hvorefter han begyndte at masturbere.

Læs også Flere demente udfordrer de østjyske plejehjem

Politiet har endnu ikke haft held til at finde den pågældende mand, og derfor offentliggør man nu et billede af den mand, som mistænkes for blufærdighedskrænkelsen, i håb om, at offentligheden kan hjælpe med at identificere ham.

- Vi valgte at efterlyse manden med et signalement umiddelbart efter hændelsen, hvor vi gav ham en frist til at melde sig selv senest mandag. Det har han ikke gjort, og på den baggrund vælger vi at offentliggøre et billede af ham, siger Mette Helm, der er kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestjyllands Politi, til TV2 ØSTJYLLAND.

Signalement af den mistænkte

Manden beskrives som dansk af udseende, 40-45 år, 175-180 centimeter høj, almindelig af kropsbygning, langt brunt hår samlet i en hestehale og brune øjne. Han bar mørke briller og var iført en sort trenchcoat af tyk uld med knaplukning, mørke bukser og mørke sko.

De pågældende billeder af den mistænkte er optaget ved en nærliggende 7-Eleven-butik ved banegården. På baggrund af vidners forklaringer formoder politiet, at manden på billederne fra videoovervågningen er identisk med den mand, der blottede sig og masturberede ved banegården.

Den mistænkte beskrives som værende dansk af udseende og cirka 40 til 45 år gammel. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Efter hændelsen på bænken gik den 21-årige kvinde væk fra manden og stillede sig hen til andre personer, der stod og ventede på perronen. Den mistænkte mand forlod derefter stedet i ukendt retning.

Læs også Lettet sognepræst: Farten er taget af medlemsflugten

Mette Helm fortæller, at man ikke har kendskab til, at manden skulle være impliceret i andre lignede episoder.

Politiet i Silkeborg vil meget gerne høre fra dig, hvis du har oplysninger i sagen, eller kender manden på billederne. Det kan ske på telefonnummer 114.

Lokalpolitiet i Silkeborg vil gerne høre fra dig, hvis du har oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi