Politiet efter trafikdrab: - I kan lige så godt melde jer selv

Flugtbilist og to passagerer er stadig på fri fod - men politiet har en formodning om, hvem de er

01:53

Foto: TV MIDTVEST

En 68-årig kvinde blev fredag aften dræbt af en flugtbilist i Silkeborg. Midt- og Vestjyllands Politi har en 'kraftig formodning om', hvem der var til stede i bilen på gerningstidspunktet og har en opfordring til dem: Meld jer selv.

Kvinden blev dræbt, da hun fredag aften klokken 21.14 var i færd med at krydse Viborgvej i Silkeborg. Her blev hun ramt af bilen, en grøn Peugeot 308, der ifølge politiet formentlig kørte i høj fart. Efter uheldet fortsatte bilen uden at standse ad Viborgvej i sydlig retning, hvor den svingede til højre ad Nørrevænget i Silkeborg og forsvandt.

Læs også Politiet leder efter tre personer efter dødsulykke

- Kvinden pådrog sig nogle alvorlige skader, som hun døde af. Bilen fik også nogle meget store skader, som gjorde, at den ikke kunne køre ret langt, og den blev smidt i et villakvarter et par kilometer derfra, hvor der så er set tre personer gå fra stedet, siger Jens Claumarch, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

'I kan lige så godt melde jer selv'

Politiet har en formodning om, hvem der har været til stede i flugtbilen, og dem vil man meget gerne have ind til en afhøring.

- Vi har en meget kraftig formodning om, hvem de er. Vi har nogle tekniske spor, der gør, at vi i hvert fald i en periode kort tid før ulykken ved, hvem der har kørt i bilen. Og to af de her personer har vi efterlyst i vores kriminalregister, for dem skal vi tale med. De skal afhøres, og ud fra deres afhøring vil vi så beslutte, hvad der skal ske. Så hvis de ser det her, så kan de lige så godt melde sig, lyder opfordringen fra vagtchefen.

Flugtbilen, en grøn Peugeot 308, der dræbte en 68-årig kvinde i Silkeborg, blev fredag aften fundet på H.C. Andersens Vej i Silkeborg.  Foto: Peter Erfurt - 24-7news

Han fortæller, at de begge er kendt af politiet i forvejen.

- Vi kender dem. De er begge to hjemmehørende oppe ved Skive-egnen. Den ene af personernes advokat har haft kontaktet os i løbet af i dag (lørdag, red.) og sagt, at de ville komme ind til afhøring, men det er ikke sket endnu, siger Jens Claumarch.

Midt- og Vestjyllands Politi er fortsat meget interesseret i at høre fra eventuelle vidner til ulykken eller personer, der kan have set de tre personer ved H.C. Andersens Vej fredag aften i Silkeborg. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

Videoen herunder er optaget af Local Eyes. Du kan se mere fra Local Eyes her.

01:06

Her kan du se video fra oprydningsarbejdet efter ulykken fredag aften.

Luk video