Politiaktion afblæst i Silkeborg

Midt- og Vestjyllands Politi har anholdt en 33-årig. Politiet overvejer at sigte ham for trusler mod tidligere samlever.

Politiet var tirsdag formiddag mødt talstærkt op på en adresse på Lindevænget i Silkeborg, da man frygtede at en 33-årig bevæbnet mand opholdt sig med femårig pige i lejligheden. Manden er stofmisbruger og var mødt op i lejligheden, hvor hans tidligere samlever bor.

- Han var meget oppe at køre og truede den 31-årige kvinde med en pistol, fortæller John Toft politikommissær ved Midt- og Vestjyllands Politi, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Kvinden valgte at forlade lejligheden og kontaktede efterfølgende politiet, og da ordensmagten ankom til lejligheden, var manden forsvundet og havde efterladt den 5-årige tilbage uskadt i lejligheden.

- Vi har anholdt den 33-årige mand og er i gang med at ransage hans bopæl. Samtidig skal vi have fundet ud af, om han har været bevæbnet, og om han skal sigtes for at have truet sin tidligere samlever, siger politikommissær John Toft til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Manden er ikke far til den femårige pige, og Midt- og Vestjyllands Politi fortæller, at både manden og kvinden tilhører misbrugsmiljøet i Silkeborg.