Politi leder stadig efter ældre ægtepar

Midt- og Vestjyllands Politi er stadig på jagt efter et ældre ægtepar, der kan være afgørende for efterforskningen af et knivoverfald i Silkeborg

Foto: Google Maps

Der er endnu ikke kommet et gennembrud i opklaringen af et alvorligt knivoverfald fredag aften i Silkeborg. Her blev en 18-årig kvinde overfaldet på et stisystem, og gerningsmanden strejfede hende flere gange med en kniv.

- Vi har fået en del tip, men vi har endnu ingen mistænkte. Mange har ringet ind på grund af mandens nationalitet, siger fagkoordinator hos Silkeborg Efterforskning, Lis Borup.

Umotiveret: Kvinde snittet med kniv

Manden beskrives som afrikansk af udseende, og det er altså denne oplysning, de fleste tip har drejet sig om. Politiet koncentrerer deres efterforskning meget omkring det ældre ægtepar, som var vidne til episoden.

Gerningsmanden blev nemlig forstyrret af et par, som fredag aften gik tur med deres lille hvide terrier.

Snakker meget om sagen

- Dem har vi stadig ikke været i kontakt med, men vil vi meget gerne. Folk i området snakker rigtig meget om forbrydelsen, så det er lidt underligt, at vi ikke har hørt fra parret, forklarer Lis Borup.

Hændelsen fandt sted ved et stisystem på Arendalsvej i det nordlige Silkeborg. Den 18-årige kvinde slap med overfladiske sår efter overfaldet.

Johns datter blev overfaldet: Nu håber han på hjælp fra vidner

- Men hun har selvfølgelig fået alvorlige skader på sjælen, så vi vil gøre alt for at finde frem til gerningsmanden, lyder det fra Lis Borup.

Har du oplysninger i sagen, kan Midt- og Vestjyllands Politi kontaktes på tlf. 114.