Peter Pucelj bliver i BSV

Peter Pucelj har forlænget sin kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg

Også i den kommende sæson får BSV glæde af Peter Pucelj i forsvaret. Den slovenske forsvarsspiller har skrevet under på en aftale, der løber den kommende sæson.

- Bjerringbro-Silkeborg er et rigtig godt hold med en rigtig dygtig træner. Det er en ambitiøs klub, der er med i toppen i Danmark, og det bliver endnu mere interessant til næste sæson, hvor vi også skal spille europæisk håndbold, siger Peter Pucelj i en pressemeddelelse.

Peter Pucelj har tidligere i karrieren optrådt for i den tyske Bundesliga for ThSV Eisenach, ligesom han har spillet for det slovenske landshold. Han kom til BSV tilbage i oktober sidste år, og han er faldet godt til i klubben.

- Det er spændende for mig at spille den type håndbold, der bliver spillet i Danmark. Det er mere taktisk, end jeg har været vant til, og som forsvarsspiller kræver det, at jeg skal tænke rigtig meget. Jeg synes, at det har været spændende at skulle tilpasse mig til den nye måde at spille håndbold på med meget taktik og meget tempo, siger Peter Pucelj.

I BSV glæder de sig over, at det lykkedes at lande en kontraktforlængense med forsvarsspilleren.

- Peter Pucelj er en forsvarsspiller på et internationalt niveau. Han er en hurtig, forudseende og fysisk stærk forsvarsspiller, der passer perfekt ind i den måde, vi gerne vil spille vores forsvarsspil på, siger Peter Bredsdorff-Larsen, der er træner i BSV.