Personpåkørsel ved Silkeborg standser togtrafikken: Erstatningsbusser indsat

En endnu ukendt person er afgået ved døden i en personpåkørsel i Engesvang ved Silkeborg, hvilket nu giver aflysninger på flere togafgange i området.

På en snefyldt morgen i det østjyske har trafikken i store træk gledet ubesværet – på nær lige togtrafikken omkring Silkeborg.

For Arriva, der driver det meste af togtrafikken i området, har aflyst flere togafgange blandt andet mellem Aarhus og Ikast samt Silkeborg og Bording.

Det er endnu uvist, hvornår togene igen vil være i stand til at køre på strækningerne, fortæller Pia Hammershøy Splittorff, der er pressemedarbejder hos Arriva.

- Lige så snart vi får grønt lys fra de pågældende myndigheder, der er på stedet, så kører vi igen. I mellemtiden bliver der så hurtigt som muligt indsat erstatningstransport i form af busser, siger Pia Hammershøy Splittorff til TV2 ØSTJYLLAND.

Aflysningerne skyldes en personpåkørsel i byen Engesvang lige vest for Silkeborg. Årsagen til personpåkørslen er endnu ukendt, oplyser vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Allan Riis.

- Patruljer er til stede efter vi i morges modtog anmeldelser om en personpåkørsel i Engesvang. Det er en endnu ukendt person, der er påkørt og desværre afgået ved døden. Vi arbejder på at identificere vedkommende, siger Allan Riis til TV2 ØSTJYLLAND.

Det er politiet, der har bebudet en standsning af togtrafikken, og de kan endnu ikke give en tidshorisont på arbejdet.

Sne

Her kan der falde snebyger mandag

Skærmbillede 2021-01-24 kl. 20.49.53

playMaria venter sit første barn - men får ingen fødselsforberedelse

Per Zeidler

Ekspolitiker tiltalt i ny sag om rufferi: Tjener stadig på gangbangs

e-boks

playSF vil forbyde beskeder fra det offentlige i ferier og weekend

Collage med antivac

Overlæge svarer på 6 spørgsmål fra corona-skeptikere

Lige nu
Coronatest gennem næsen

liveblog COVID-19 LIVE: Positivprocent fra lyntest er under 1 for 11. dag i træk