Pedersen næppe til AGF nu

Jesper Stüker afviser, at Daniel A. Pedersen rykker til AGF i dette transfervindue

AGF har allerede sikret sig Daniel A. Pedersen fra Silkeborg IF til sommer, hvor midtbanespillerens aftale med silkeborgenserne udløber, men AGF har forsøgt at købe spilleren fri allerede nu, men uden held.

Ifølge Jesper Stüker, sportschef i Silkeborg IF, lykkes det næppe for AGF at hente Daniel A. Pedersen i vinterens transfervindue, som lukker ved midnat mellem mandag og tirsdag.

- Der har været lidt frem og tilbage i forbindelse med en overgang af Daniel. Vi har vurderet, at han har en sportslig værdi, og derfor har vi sat et krav, det krav har været højere, end det AGF har villet indfri, siger Jesper Stüker og fortsætter:

- I det her ligger der også det, at vi har brug for tid til at finde den rette afløser, og indenfor den tidsfrist er det ikke lykkedes at få en aftale med AGF. Vi har ikke en afløser klar for Daniel, og derfor er løbet kørt.

Dog kan AGF vriste Daniel A. Pedersen fri i Silkeborg, hvis aarhusianerne hiver nok penge op ad pungen:

- Der skal et ekstra godt tilbud på bordet samt en mulighed for at hente en erstatning, som vi synes er af samme kaliber, siger sportschefen.

Se: - Jeg er hængt i en galje

Silkeborg IF har i dette transfervindue sagt farvel til Jesper Bech, Sune Kiilerich og Bjarni Vidarsson, mens der ikke er hentet forstærkning ind udefra.

- Vi er på vej i en proces, hvor vi til sommer gerne vil have 20 spillere i A-truppen. Vi er nu 21 spillere, så den proces har vi fremskyndet lidt, siger Jesper Stüker, der er tilfreds med den nuværende trup:

- Ja, det er jeg. Den er en anelse smallere, men vi er stadig konkurrencedygtige, og det er en trup, der kan få sejrer og succesoplevelser i foråret.

Silkeborg IF er placeret på sidstepladsen i Superligaen med fire point efter 17 kampe.

Jesper Stüker forventer ikke den store aktivitet inden transfervinduet smækker i ved midnat.

- Nej, det tror jeg ikke. Jeg tror, at de ting, som vi har været involveret i, er afsluttet, så det skal virkelig være noget pludseligt, som sætter gang i et eller andet, siger sportschefen.

hest2

play Naturpark beskyldt for misrøgt af heste: Afviser alle anklager

Martin Damgaard

play Naboer vil hive politikere ud i virkeligheden: De skal vide, hvad de stemmer om

IKEA

play Derfor åbner IKEA ikke i morgen

Skærmbillede 2021-02-28 kl. 15.01.43

play Forpremiere: Ny serie følger familie, der har købt en hel zoo

6a0adb77-df5b-46a7-ba2b-27b2740e1419

Eksperter: Over halvdelen af positive lyntest kan være falsk positive

politibil

Politiet uddeler bøder og lukker vandpibecafé i Brabrand