Pedersen: Det bliver specielt

Daniel A. Pedersen løber søndag ind på Mascot Park for sidste gang som Silkeborg IF-spiller

Daniel A. Pedersen skifter som bekendt fra Silkeborg til AGF efter denne sæson, og derfor bliver kampen på søndag mod AaB en speciel oplevelse for ham, da det er sidste møde med Silkeborgs hjemmepublikum, inden turen går til Aarhus.

- Det bliver specielt. Det er noget, som jeg glæder mig til, men det er også noget, der kommer til at vække nogle følelser. Det er sidste gang som Silkeborg-spiller på Mascot Park, hvor jeg er kommet hele mit liv, siger 22-årige Daniel A. Pedersen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Mens Silkeborg IF i næste sæson skal spille i 1. division, skal AGF og Daniel A. Pedersen spille i Superligaen.

Midtbanespilleren, der har spillet hele sin karriere i Silkeborg IF, ville dog ønske, at han kunne have sluttet af i Silkeborg med at sikre klubben endnu et år i landets bedste række, men det løb er som bekendt kørt.

- Det er aldrig sjovt at rykke ned. Det, som ærgrer mig mest, er, at jeg ikke kunne slutte af med, at vi havde reddet os, siger Daniel A. Pedersen.

Silkeborg IF har endnu sin første sejr på hjemmebane i Superligaen til gode, og den håber midtbanespilleren kommer i søndagens kamp mod de forsvarende mestre fra Aalborg.

- Vi skal ud og give den alt, hvad vi har. Det er sidste mulighed for at få en hjemmesejr, og det vil være en fed måde at slutte af på på hjemmebane for mig og hele holdet.

Silkeborg IF spiller sæsonens sidste hjemmekamp søndag klokken 16.00 på Mascot Park. Men inden holdet kan holde sommerferie venter der en udekamp mod FC Vestsjælland søndag den 7. juni.