Østjysk virksomhed ny hovedsponsor i hollandsk fodboldklub

Silkeborg-virksomheden Mascot er ny hovedsponsor i hollandske Roda

Fremover skal de hollandske fodboldtilskuere til at vænne sig til navnet Mascot.

Silkeborg-virksomheden har nemlig indgået en hovedsponsoraftale med Roda JC, der til daglig spiller i den bedste hollandske fodboldrække, Æresdivisionen. Dermed får den østjyske virksomhed, der laver arbejdstøj og sikkerhedssko, en plads på brystet af Roda-trøjen.

- Roda JC har givet os et positivt indtryk. Klubbens normer og værdier, og ikke mindst klubbens baggrund i minedriften, passer godt til Mascot og vores arbejdstøj og sikkerhedssko. Vi har indledt et samarbejde med en klub med en stolt tradition, og vi forventer at få et frugtbart samarbejde, siger Michael Grosbøl, CEO for Mascot International A/S, ifølge virksomhedens hjemmeside.

Navnesponsor for byens stadion

Familievirksomheden fra Silkeborg er også sponsor i Silkeborg IF, hvor virksomheden også figurerer på spillertrøjerne, ligesom virksomheden har været navnesponsor for byens stadion, Mascot Park.

Mascot er i forvejen både trøje- og stadionsponsor i den lokale superligaklub, Silkeborg IF.
Mascot er i forvejen både trøje- og stadionsponsor i den lokale superligaklub, Silkeborg IF. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

- Vi er glade for, at vi har tegnet kontrakt med et internationalt brand med et stærkt image. Det er det rette match til Roda JC. Vi er overbeviste om, at dette partnerskab til være effektivt for begge parter, siger Nick Janssen, kommerciel direktør Roda JC.

​Det hollandske marked er ikke ukendt for Mascot, der blandt andet har datterselskaber i netop Holland og blandt andet også Tyskland og Frankrig.

Den hollandske fodboldklub har for få år siden haft den tidligere danske landsholdsangriber Jon Dahl Thomasson som træner, lige som blandt andre Mads Junker og David Boysen har været på kontrakt i klubben.

Skærmbillede 2021-03-07 kl. 19.21.56

Kira og Anne Margrethe har været isoleret i et år

Mathilde Sjuusk rapper

play VIDEO: Mathilde kedede sig under corona - så hun begyndte at rappe

060321 Senfølger Marathonløber 1930 VTR.00_02_09_00.Still001

play Smittet for et år siden: Joan er stadig hæmmet af senfølger

Lige nu
corona

liveblog COVID-19 LIVE: Andet tilfælde af brasiliansk variant fundet i Danmark

COVID-19 corona test forum horsens

513 nye smittede med coronavirus

Museum jorn udendørs udstilling corona

Desperate efter at vise kunst: Museum placerer udstilling i vinduerne, så den kan ses udefra