Østjysk virksomhed ny hovedsponsor i hollandsk fodboldklub

Silkeborg-virksomheden Mascot er ny hovedsponsor i hollandske Roda

Foto: Mascot/Roda JC

Fremover skal de hollandske fodboldtilskuere til at vænne sig til navnet Mascot.

Silkeborg-virksomheden har nemlig indgået en hovedsponsoraftale med Roda JC, der til daglig spiller i den bedste hollandske fodboldrække, Æresdivisionen. Dermed får den østjyske virksomhed, der laver arbejdstøj og sikkerhedssko, en plads på brystet af Roda-trøjen.

Læs også Mascot flytter men forlænger alligevel

- Roda JC har givet os et positivt indtryk. Klubbens normer og værdier, og ikke mindst klubbens baggrund i minedriften, passer godt til Mascot og vores arbejdstøj og sikkerhedssko. Vi har indledt et samarbejde med en klub med en stolt tradition, og vi forventer at få et frugtbart samarbejde, siger Michael Grosbøl, CEO for Mascot International A/S, ifølge virksomhedens hjemmeside.

Navnesponsor for byens stadion

Familievirksomheden fra Silkeborg er også sponsor i Silkeborg IF, hvor virksomheden også figurerer på spillertrøjerne, ligesom virksomheden har været navnesponsor for byens stadion, Mascot Park.

Mascot er i forvejen både trøje- og stadionsponsor i den lokale superligaklub, Silkeborg IF. Foto: Henning Bagger - Scanpix

- Vi er glade for, at vi har tegnet kontrakt med et internationalt brand med et stærkt image. Det er det rette match til Roda JC. Vi er overbeviste om, at dette partnerskab til være effektivt for begge parter, siger Nick Janssen, kommerciel direktør Roda JC.

​Det hollandske marked er ikke ukendt for Mascot, der blandt andet har datterselskaber i netop Holland og blandt andet også Tyskland og Frankrig.

Læs også Sådan vil SIF fejre 100 års fødselsdag på Mascot Park

Den hollandske fodboldklub har for få år siden haft den tidligere danske landsholdsangriber Jon Dahl Thomasson som træner, lige som blandt andre Mads Junker og David Boysen har været på kontrakt i klubben.