Østjysk rallykører dyster om DM

Det er afgørelsens time for Christian Jensen fra Ans og makkeren Freddy Pedersen fra Bjerringbro

Når der i weekenden køres Rally Danmark i Ans ved Silkeborg, har de lokale kørere Christian Jensen fra Ans og makkeren Freddy Pedersen fra Bjerringbro mulighed for at generobre deres DM-titel i 4WD-divisionen.

- Freddy og jeg har en klar strategi for løbet, og det er at vinde. Der er ikke så meget at tænke over. Det er at blive nummer ét. Det skal vi blive, og det er også det, vi kører efter, siger Christian Jensen i en pressemeddelelse.

Han er dog klar over at løbet på hjemmebane ikke bliver helt let. Det byder blandt andet på kørsel i mørke fredag aften, og årstiden taget i betragtning kan vejen være fedtet med både blade og regnvand.

Jagter femte rallysejr

- Det er en årstid, hvor der er mange ting, som kan spille ind, men det er ens for alle. Det gælder om at ramme dagen og have det held med, man skal have for at vinde motorløbet, siger Christian Jensen.

- Vejret ændrer ikke noget for os. Vi sætter os op til, at vi kommer for at få en sejr. Der er egentlig ikke den store forskel i forhold til andre løb, men jo, der kan ske meget. Men vi vil ikke køre taktisk. Vi vil vinde!, fortsætter han.

38-årige Christian Jensen kører for Peugeot Total Dealer Team DK, hvor han er at finde i sin Peugeot 208 T16.

Danmarksmesterskabet køres både fredag og lørdag.