Opdaget af landstræneren

To spillere fra Silkeborg-Voel med til Golden League i Frankrig

Silkeborg-Voels succes i kvindernes håndboldliga er tilsyneladende blevet opdaget af den midlertidige landstræner Heine Eriksen.

De to Silkeborg-Voel-bombere Jette Hansen og Anne Cecilie De la Cour er med i truppen, når det danske kvindelandshold senere på måneden deltager i Golden League i Frankrig.

I forhold til den trup, der i december var med til EM i Ungarn og Kroatien, er der otte nye spillere med i turneringen, hvor Danmark skal op imod Frankrig, Norge og Polen.

Jette Hansen og Anne Cecilie De la Cour er blandt de otte nye på holdet. Derudover har også Randers HK-stregspilleren Kathrine Heindahl fundet vej til landsholdstruppen.

Se: Vildt Randers-comeback

Landstræner Heine Eriksen har en baggrund som mangeårig U-landstræner og holder landsholdets trænersæde varmt, indtil Klavs Bruun Jørgensen overtager til sommer.

Med lang tid til de næste betydende kampe er Golden League-turneringen i Frankrig en oplagt mulighed for at se nye navne an.

- Vi har sammensat en trup af spillere, der er friske og helt skadesfri, så de kan præstere over en hel uge.

- Det er samtidig en meget lidt sammenspillet gruppe, og vi får kun tre træninger inden afrejse, så det er vigtigt, de kan være med i hele forløbet - og det er også med det udgangspunkt, vi spiller kampene, siger Heine Eriksen ifølge Ritzau i en pressemeddelelse.

20200204-233208-L-1920x899we

Kunder raser: Har ikke fået penge retur for aflyst koncert

vaccinekaos

play Lise kan ikke finde en ledig vaccinationstid: - Det er simpelthen at gøre grin med os

Morten Østergaard

Exit overrasker ikke baglandet: - Krænkelsessager har sat et stort præg på Radikale Venstre

Morten Østergaard

Morten Østergaard genopstiller ikke ved næste valg

Mia Brøgger

Ny overraskelse en gang i måneden: Mia er en af de første tilmeldte

lyntest Falck corona test

Falck åbner nyt testcenter: Flere er på vej