Omdiskuteret udvisning irriterer Silkeborgs træner

Silkeborg-Voel tabte et vigtigt skridt i kampen om slutspilspladser med nederlaget til TTH Holstebro

Silkeborg-Voels træner, Jakob Andreasen, har meget svært ved at forstå, hvorfor hans norske nøglespiller, Stine Skogrand, skulle have direkte rødt kort i nederlaget på 25-26 TTH Holstebro i kvindernes håndboldliga.

Mod slutningen af en første halvleg, som silkeborgenserne ellers havde kontrol over, skubbede Skogrand til TTH's Inger Smits, som hang i luften og skulle til at afslutte.

Efter en kort ordveksling valgte kampens to dommere at taksere tacklingen til et rødt kort. En kendelse, som Andreasen kun har hovedrysten tilovers for. 

- Jeg er skuffet og irriteret. Når man ved, hvor vigtig denne kamp er, og man kender lidt til holdenes situation, så kan jeg simpelthen ikke forstå, man kan dømme et rødt kort på den tackling.

- Jeg kan ikke finde en undskyldning for at dømme den. Der er to dommere og en mand ved dommerbordet, og ingen af dem træder i karakter og siger: Vi dømmer den kun, hvis vi er helt sikre, siger Jakob Andreasen.

En firepointskamp på hjemmebane

Udvisningen blev tung for hans skadesramte hold, hvor der i øjeblikket ikke er nogen naturlig afløser for Skogrand, og hvor bagspillere i det hele taget er en mangelvare.

quote Jeg er skuffet og irriteret. Når man ved, hvor vigtig denne kamp er, og man kender lidt til holdenes situation, så kan jeg simpelthen ikke forstå, man kan dømme et rødt kort på den tackling.

Jakob Andreasen, træner, Silkeborg-Voels

Nederlaget svider, fordi Silkeborg-Voel-træneren regner det som sikkert, at seks af de otte slutspilspladser vil gå til FCM, København, NFH, Team Esbjerg, Odense og Viborg.

Så skal netop Silkeborg-Voel og TTH Holstebro kæmpe med Randers om de sidste to billetter til mesterskabskampen.

- Det var ikke bare en kamp. Det var en firepointskamp på hjemmebane, konstaterer Jakob Andreasen.

I bagkæden mangler han folk som Birgitte Karlsen og Andrea Bendtsen, mens den tidligere storskytte Jette Hansen spiller på halv kraft efter flere skader.

Derfor kommer det belejligt, at holdet kan gå på VM-pause efter den næste kamp mod Ringkøbing.

- Vi har brug for pause. Det er et langt, langt sejt træk vi skal igennem. Vi har indstillet os på, at denne sæson bliver hårdt arbejde, hvis vi skal i slutspillet, siger Jakob Andreasen.

Silkeborg-Voel er på niendepladsen i HTH Go Ligaen med syv point for de første ti kampe.

Silk./Voel-TTH Holstebro 25-26 (13-12)

Andreas Steenberg

Radikal profil skifter valgkreds: Steenberg satser på Aarhus

020321 digi Ny døgnvarmestue

play Ny varmestue skal hjælpe på uro og nabogener

jette skive rådmand sundhed og omsorg

Rådmand stiller ikke op til næste kommunalvalg

Letbanen

Onsdag morgen holder letbanen igen stille på grund af frost

Smukfest 2019

Brancher skriger på et coronapas: - Mine fødder bløder nærmest af at trippe så meget

Hjemmeundervisning

Undervisningsminister vil have flere børn til nødundervisning