Netto bedst for unge i Silkeborg

Jobpatruljen roser Netto i Borgergade

Foto: Colourbox

Igen i år er Jobpatruljen sommeren igennem ude at kigge nærmere på arbejdspladserne for at undersøge arbejdsforholdene for unge under 18 år.

Jobpatruljen har besøgt 29 arbejdspladser i Silkeborg-området og kan nu kåre Netto i Borgergade i Silkeborg som byens bedste arbejdsplads for unge under 18 år i 2015.

- Alle virkede virkelig glade og imødekommende, da vi kom ind i butikken. Både den ansvarshavende og ungarbejderen var begejstret for snakken. Netto er et eksempel på en arbejdsplads, som oplyser sine medarbejdere om deres rettigheder og gør sit bedste for at overholde dem alle, siger Sally Morks, som er frivillig i jobpatruljen, i en pressemeddelelse.

Jobpatruljen rejser rundt i hele landet for at undersøge de unges arbejdsforhold. Det gør de ved at besøge virksomhederne og snakke med de unge for at finde ud af, om reglerne ungarbejdere overholdes.

Dermed er Netto-butikken med i kapløbet om at blive kåret til Østjyllands bedste arbejdsplads for unge under 18 år, når Jobpatruljen i næste uge finder vinderen.