Millionoverskud i Silkeborg IF

Ejendomssalg sikrer Silkeborg IF Invest A/S overskud

Det første halvår af 2015 har været økonomisk godt i Silkeborg på trods af en nedrykning til 1. division. Det skyldes primært salg af ejendomme.

Silkeborg IF Invest A/S kommer nemlig ud af det første halvår med et overskud på 10,9 millioner kroner, oplyser klubben tirsdag i en pressemeddelelse.

Det flotte resultat får selskabet til at opjustere forventningerne til årets resultat til et overskud på mellem 5 og 8 millioner kroner, mod et plus på mellem 2 og seks millioner kroner, som det tidligere estimat lød på.

- Den væsentligste årsag til det gode resultat skal findes i indtjeningen på 9,3 mio. kr. på udvikling og salg af ejendomsprojektet på Papirfabrikken, hvor højskolen Performers House tidligere havde til huse. Samtidig har vi kontrol over fodboldforretningen, mens ejendomsforretningen generelt udvikler sig lidt bedre end forventet, siger direktør Kent Madsen.

Se: Kim P.: Vi er sat skakmat

Selve fodbolddelen i selskabet tegner sig for et underskud på 4,5 millioner kroner for det første halvår af 2015. Det er dog en væsentlig forbedring i forhold til første halvår 2014, hvor underskuddet lød på 12,1 millioner kroner, men ledelsen betegner det som utilfredsstillende.

- Vi er fortsat udfordret på fodboldøkonomien. Efter nedrykningen fra Alka Superligaen til Bet25 Ligaen vil fodboldøkonomien fortsat være under pres, og derfor kommer engangsindtægten fra udviklingen og salget af ejendomsprojektet i Performers House på et godt tidspunkt. Men det er en engangsindtægt og derfor vil fokus fortsat være på at skabe balance i fodboldøkonomien samtidig med, at vi udvikler ejendomsforretningen, siger Kent Madsen.

Han tror på, at det vil lykkes for Silkeborg IF at sikre sig en af de tre oprykningsbilletter til Superligaen, så der til næste sommer igen kommer Superligabold i byen.

- Vi har fået en ujævn start på sæsonen og er i øjeblikket placeret midt i rækken. Vi har imidlertid tro på, at spillertruppen og den sportslige ledelse har styrke og kvalitet til at nå i mål, siger Kent Madsen.

TV 2 | ØSTJYLLANDS debatprogram om fodbold, Fodbold med Horup, vender tilbage i aften (tirsdag) klokken 19.50 på TV 2 | ØSTJYLLAND. Her gæster AGFs Steffen Rasmussen og assistenttræner i Randers FC, Thomas Thomasberg, studiet.

Corona fremtid covid 19

Danske smittede, indlagte og døde fordoblet på seks uger – men hvordan bliver de næste seks?

Genrebillede, frisør

Frisørsalon skal holde lukket: Nu klipper Rikke - fuldt lovligt - folk i deres hjem

Skærmbillede 2021-01-18 kl. 16.23.42

playHjemmeskoling er ikke kun skidt: Trine kommer tættere på sine børn

COVID 19 LIVE
DemensCentrum Aarhus

liveblogSmittetryk falder på aarhusiansk plejehjem

Retten i Aarhus

Konen tog sin mand på fersk gerning - misbrugte steddatteren

20180728-135225-a_28mb.jpg

Universitet til udvekslingsstuderende: Genovervej om I vil afsted