Midtjyderne tabte pusten

Bjerringbro-Silkeborg mødte et hårdt kæmpende Team Tvis Holstebro

En af de rigtig svære modstandere ventede Bjerringbro-Silkeborg, da holdet onsdag aften gæstede Team Tvis Holstebro i en vigtig kamp for at få point med over i slutspillet.

Bjerringbro-Silkeborg lå inden kampen på en behagelig tredjeplads i ligaen, mens Team Tvis havde noget mere at kæmpe for, da de er placeret på en mere usikker 6.plads inden slutspillet.

Inden kampen lød det da også således på Bjerringbro Silkeborgs hjemmeside:

- Alt presset er selvfølgelig på Tvis Holstebro på deres hjemmebane for at holde fast i deres slutspilsplads. Så vi er klar over, at vi kommer under et stort pres i Holstebro, men vi har også set et Tvis Holstebro-hold, som alle har haft en chance mod på det seneste, og vi vil selvfølgelig forsøge at spille for vores muligheder, skrev Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner Peter Bredsdorff Larsen på hjemmesiden.

I Holstebro fulgte Bjerringbro-Silkeborg fint trop mod et velspillende hjemmebanehold i første halvleg, men tabte dog pusten, da de sidste 30 minutter blev fløjtet i gang.

Her stak Team Tvis Holstebro af fra midtjyderne, der ikke kunne stille noget op. Herrerne fra Bjerringbro-Silkeborg måtte til sidst se sig slået med slutresultatet 37-31.

Kampen blev spillet i Gråkjær Arena i Holstebro.