Mascot flytter men forlænger alligevel

Mascot International har forlænget samarbejdet med Silkeborg IF - selv om virksomheden flytter

Virksomheden Mascot, der producerer arbejdstøj, fortsætter som hovedsponsor og stadionsponsor i Silkeborg IF.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Aftalen løber frem til 2017, hvor det nye stadion efter planen skal stå klart.

- Vi er meget glade for den opbakning, Mascot viser os på trods af vores status som Bet 25 liga hold i denne sæson. Dermed er vores hovedsponsor eksponent for det sammenhold, der skal danne fundamentet i fremtidens SIF. Vi vil vise, at det kan lade sig gøre at drive en superligaøkonomi i balance, og her er den lokale opbakning altafgørende. Mascot har vist vejen med forlængelsen af sit hoved- og stadionsponsorat, siger adm. direktør Kent Madsen, Silkeborg IF Invest A/S i en pressemeddelelse.

Forlængelsen sker på trods af, at Mascot flytter ud af Silkeborg og til nye lokaler i Ikast-Brande. Men det skifte sker også først i 2017, og om aftalen forlænges yderligere vides ikke.

- Vi ser frem til at samarbejde med Silkeborg IF Invest frem til 2017, hvortil forlængelsen løber. En 1½ årig forlængelse er en meget passende periode for både os og SIF. Det giver den fornødne ro til udvikling hos SIF, og så må vi se, hvad der sker efter 2017, hvor SIFs nye stadion står klar, siger administrerende direktør i Mascot Michael Grosbøl i en pressemeddelelse.