Målhelt følte sig træt og tung

Holst ikke imponeret over sin egen indsats

Foto: Silkeborg IF

Trods to scoringer i Silkeborgs sejr over Lyngby er Christian Holst ikke imponeret over sin egen indsats.

Christian Holst var dagens mand i Silkeborg-lejren med sine to scoringer i 2-0-sejren over Lyngby. Men angriberen følte sig slet ikke godt tilpas på banen undervejs i kampen.

- Jeg følte mig tung og træt. Jeg synes egentlig ikke, at jeg spillede en særligt god kamp, siger Christian Holst.

I tirsdags slog Holst og Silkeborg 2. divisionsholdet FC Fyn med 8-2.

Derudover har der også stået landskampe på programmet for Silkeborgs færøske målmager. Det tætte program har sat sig spor i benene hos den 29-årige Christian Holst.

- Jeg lever nok aldrig af min hurtighed, men i dag følte jeg mig ekstra langsom. Så er det jo godt, at man i stedet kan finde ud af at stå på det rigtige sted, forklarer han. 

Før de to scoringer mod Lyngby har Christian Holst kun scoret et enkelt Superliga-mål i denne sæson, hvor han har været forfulgt af uheld og stolpeskud.

Derfor glæder Silkeborg-træner Troels Bech sig særligt over Holsts succes.

Den målfattige indledning på sæsonen har dog ikke fået træneren til at overveje at sætte færingen på bænken.

- Med Christian Holst er det sådan, at hvis han ikke scorer i et par kampe, er han endnu mere sikker på at starte inde i den næste kamp også. For med ham ved jeg, at så skal målene nok komme, siger Troels Bech.

Mens hovedpersonen har lunkne følelser omkring sin egen indsats, glæder han sig til gengæld over holdets.

- Jeg synes, at vi viser god gejst og leverer masser af hårdt arbejde. Og for en gangs skyld i år viser vi også skarphed, siger Christian Holst oven på Silkeborgs første sejr siden sæsonens åbningskamp mod FC Midtjylland.