Lone ser døde mennesker

Lone Voss Boes har ikke noget helt almindeligt job. Hun har kontakt med afdøde og så rådgiver hun erhvervsfolk.

I bunden af en stor villa i Silkeborg har Lone Voss Boes sin klinik. Men det er ikke hvilken som helst type klinik.

Hun kalder sig for et clairvoyant medie og spirituel rådgiver, og hun formidler sine syn og beskeder fra afdøde videre til sine klienter. Og der er mange, der gerne vil have svar. 

Lone Voss Boes har netop udgivet en bog, hvori hun fortæller om sit liv som clairvoyant. I bogen har hun også fået kunder - blandt andet fra erhvervslivet - til at beskrive, hvad de har fået ud af at samarbejde med hende.

- Lige siden jeg var helt lille, har jeg fået billeder ind om andre mennesker og afdøde. Billeder om hvad  de vil, hvad der skal ske, og hvilken vej man skal gå, forklarer Lone Voss Boes og fortsætter:

- Der er egentlig ikke noget hokus pokus i det. Jeg vil bare gerne vise andre mennesker, at der er mere mellem himmel og jord. Som barn lagde jeg låg på mine særlige evner, men de seneste år er jeg gået all in på det.

Lone er født og opvokset i Odder. I dag bor hun i Silkeborg med sin mand og tre døtre.
Lone er født og opvokset i Odder. I dag bor hun i Silkeborg med sin mand og tre døtre. Foto: Privat

Kontakter afdøde

Den første, vi møder i klinikken, er Stinne Juhl Navtoft fra Løgstrup. Hun har for nylig mistet sin far og vil gerne have svar på, om han har det godt, og om de gjorde det rigtige i forbindelse med hans død og begravelse.

Hun har aldrig før opsøgt et spirituelt medie, men har heller ikke været afvisende.

- Det har gjort, at jeg har fået svar på, at der nok er mere mellem himmel og jord. Når man dør, så dør man ikke bare. Der sker noget andet med en.

- Det kan godt være, der er nogen, der synes, det er skørt og vil påstå, at det bare er noget, hun finder på. Men Lone har sagt nogle ting, som ingen andre end os, der var der, kan vide, forklarer Stinne Juhl Navtoft, der heller ikke underkender værdien i bare at få lov til at snakke om sin far med en god samtalepartner.

Lone Voss Boes er optaget af det spirituelle liv og er blandt fascineret af buddhisme. 
Lone Voss Boes er optaget af det spirituelle liv og er blandt fascineret af buddhisme.  Foto: Privat

Vejleder virksomhedsindehavere

Dagens næste klient er medindehaver af et firma i Silkeborg. Karsten Gråbæk arbejder til daglig med hjemmesider og digital markedsføring, og hans firma Attityde fik for nylig Børsens Gazellepris for hurtig vækst.

- Jeg bruger Lone på den måde, at vi har løbende sparring omkring virksomheden, personalevækst og forskellige retninger, man kan gå, forklarer Karsten Gråbæk og fortsætter:

- Jeg mener ikke, det er noget man behøver at være speciel spirituel for at gå ind i, men jeg tror på, at der er nogen, der har evner, som vi andre almindelige ikke har.

Han fortæller, at han ofte har lænet sig op ad  Lones råd og forudsigelser. Det er ikke alt, han bruger, men han mener, at det ofte har givet pote, og han fortæller gerne om det.

- Nogen synes, det er mega sejt, andre synes, det er noget humbug, men jeg er sådan set ligeglad. Det giver mig noget værdifuldt, og min kompagnon er også med på legen, og så kan folk tænke, hvad de har lyst til, slutter Karsten Gråbæk.  

Mest læste

Mere Kultur

Camilla Tatari

playUdsatte opdager ikke kræft – nu vil Camilla knække koden

Frost frostgrader koldt is iskoldt

Varmerekorden der fik kolde fødder til sidst

stearinlys

Glemte julelys kan koste dyrt: Beboer står til bøde på op til 5.000 kroner