Lekic vender hjem til Danmark

Det bliver dog ikke til et gensyn med Silkeborg

Den tidligere Silkeborg IF-spiller Rajko Lekic vender hjem til Danmark, og skal det næste halvandet år score mål i Lyngby-trøjen. 

Rajko Lekic bliver en af de angribere, der skal forsøge at skyde Lyngby over nedrykningsstregen i Superligaen i foråret. 
Lyngby meddeler, at den transferfrie angriber, som senest optrådte for New England Revolution i USA, har fået en kontrakt frem til sommeren 2013.

- Lyngby står over for en spændende periode det næste halvandet år, og det motiverer mig at spille afgørende kampe, uanset om det er i toppen eller i bunden af tabellen, siger Rajko Lekic til Lyngbys hjemmeside.

- Jeg er sikker på, at jeg kan bidrage til holdets succes og ser frem til at blive en del af en klub, som jeg igennem tiden har hørt meget positivt om, siger den tidligere Silkeborg-angriber.

Glad Lyngby-træner
Lyngbys manager, Niels Frederiksen, er tilfreds med at få tilknyttet Rajko Lekic til sit mandskab.

- Rajko er en angriber, som skaber tyngde i og omkring modstandernes felt, samtidig med at han er garant for at score mål. Derfor kan Rajko være med til at styrke truppens offensiv og målfarlighed.

- Han er en klog angriber, der er dygtig i boksen og med ryggen mod mål. Og så trækker det ikke ned, at han er en vindertype - for ham er forskellen på at vinde og tabe betydelig, siger Niels Frederiksen.

Rajko Lekic er noteret for en enkelt A-landskamp for Danmark, en venskabskamp mod Østrig i foråret 2010. 

Klubmæssigt har han været vidt omkring i en karriere, der har budt på ophold hos blandt andre Esbjerg, OB, Silkeborg og spanske Xerez.