Lekic siger undskyld

Silkeborg IF-angriberen  har bedt sine holdkammerater om at tage ham tilbage i truppen

Silkeborg-angriberen Rajko Lekic har i vinterens løb stået med bøjet nakke over for sine medspillere og bedt dem om at lukke ham ind i folden igen.

Årsagen er, at Lekic i løbet af vinterpausen gav udtryk for, at han gerne ville væk fra klubben, og at hans motivation ikke var i top.

- Jeg har stået frem foran de andre og kommet med en slags undskyldning og har sagt, at jeg var ked af det, der var blevet sagt og skrevet.

- Jeg spurgte dem, om de ville tage mig tilbage i truppen igen. Det er svært at sige, hvor langt jeg er i den proces, for i en trup med 30 mand vil der altid være måske seks-syv stykker, der siger: "Du skal sgu ikke ind igen" og "du har pisset os for meget af", siger Lekic i et interview med dagbladet B.T.

Han erkender, at han med sine udtalelser om, at han ville væk fra Silkeborg, gamblede med sin position i klubben. Og han har da heller ikke spillet meget i vinterens træningskampe.

- Jeg har følt mig frosset ude af truppen, og det har været pissehårdt, men jeg fortæller ikke det her, fordi nogen skal have ondt af mig. Eller fordi jeg har ondt af mig selv. Det hele er takket være mig selv - det er min skyld, understreger han.

En ny begyndelse
I forrige uge var truppen på træningslejr i Tyrkiet, og her kaldte træner Troels Bech omsider på Lekic for at få ham på banen. Det beskriver angriberen selv som en ny begyndelse.

Han understreger, at Silkeborg stadig har en stor plads i hans hjerte, selv om drømmen om at spille på et højere niveau stadig findes.

- Holdet har nok troet, at jeg satte mig selv højere end de andre og end klubben, men vi har alle sammen drømme, og jeg drømmer bare om igen at prøve mig af på et højere niveau, inden det er for sent. Den drøm har jeg da stadig, siger han.

Silkeborg indleder superligasæsonen lørdag mod AaB på udebane.